Κύπελλο Ελλάδος: Δυο τελευταία εισιτήρια σε Βόλο και Θεσσαλονίκη

Κύπελλο Ελλάδος: Δυο τελευταία εισιτήρια σε Βόλο και ΘεσσαλονίκηtnalΠέμ, 03/04/2021 - 09:44

Τα άλλα δυο εισιτήρια των ημιτελικών του κυπέλλου Ελλάδος θα προκύψουν από τις αναμετρήσεις του Βόλου ΝΠΣ με την ΑΕΚ και του Άρη με τον Ολυμπιακό.

Στις 18:00 ο Βόλος θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στη ρεβάνς της νίκης 4-2 των “κιτρινόμαυρων” στο πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ. Οι γηπεδούχοι αναμένεται να παραταχθούν χωρίς τους Κολόμπο, Ντεντάκη και Ρενάτο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι αναμένεται να αγωνιστούν χωρίς τους Ολιβέιρα, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκη, Σαρδέλη, Γαλανόπουλο, Μιτάι και Σιμόες. 

Στις 20:00 ο Άρης θα προσπαθήσει να ανατρέψει την ήττα του 2-1 στο πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Οι “κίτρινοι” δε θα έχουν διαθέσιμους τους Ματέο Γκαρσία και Ματίγια. Από την άλλη πλευρά, οι “ερυθρόλευκοι” ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη χωρίς τους Παπαδόπουλο, Σεμέδο, Σα και Βαλμπουενά. Την πρόκριση στα ημιτελικά έχουν ήδη εξασφαλίσει μετά τα ματς της Τετάρτης οι ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

18:00 Βόλος ΝΠΣ-ΑΕΚ
20:00 Άρης-Ολυμπιακός

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off tnal Off Off ΕΛΛΑΔΑ Τα άλλα δυο εισιτήρια των ημιτελικών του κυπέλλου Ελλάδος θα προκύψουν από τις αναμετρήσεις του Βόλου ΝΠΣ με την ΑΕΚ και του Άρη με τον Ολυμπιακό. Article publish on Πέμ, 03/04/2021 - 09:44 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα