"Κυνηγημένος" και ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς

Στήριξη στον αγαπημένο του προπονητή Ζοζέ Μουρίνιο προσέφερε ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς! Ο Σουηδός αστέρας είπε πως οι επιθέσεις που δέχονται τόσο αυτός όσο και ο Πορτογάλος προπονητής γίνονται γιατί απλά λένε αυτό που πιστεύουν!

"Όλοι κάνουν κριτική στον Μουρίνιο και η κριτική δεν αφορά τον χαρακτήρα του αλλά αυτό που είναι και βλέπω και τον εαυτό μου σε παρόμοια θέση! Έχουμε και οι δύο αυτοπεποίθηση, πιστεύουμε σε συγκεκριμένα πράγματα και τα πετυχαίνουμε με τον τρόπο μας. Μερικές φορές σωστά μας κατηγορούν και μας κατηγορούν περισσότερο όταν χάνουμε. Αλλά για αυτό, όταν νικάμε, το απολαμβάνουμε
περισσότερο από όλους αυτούς που είναι πολιτικά ορθοί, νομίζουν ότι είναι τέλειοι και δεν θέλουν να έχουν προβλήματα με τα μέσα ενημέρωσης" δήλωσε ο Σουηδός!

Ο Πορτογάλος προπονητής προ ημερών μίλησε για κυνηγητό προς το πρόσωπό του από όλους, κυνηγητό που δεν έχει ξαναδεί στην ζωή του το ποδόσφαιρο. Μαζί του "κυνηγημένος" και ο Ζλάταν : "Είναι εκεί που είναι γιατί κάνει τα πάντα με τον δικό του τρόπο, γιατί είναι αυτός που είναι και δεν αλλάζει για κανέναν. Κάνω ακριβώς το ίδιο και δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξω για κανέναν. Όσοι νομίζουν ότι είναι τέλειοι αυτοί είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα".
Keywords
Τυχαία Θέματα