Κυκλοφόρησε το Companion App του Call Of Duty: Black Ops 4

Διαθέσιμo δωρεάν για Android και iOS

Η Activision ανακοίνωσε ότι από σήμερα είναι διαθέσιμο δωρεάν, το companion app του Call Of Duty: Black Ops 4 για Android και iOS.

Σύμφωνα με post στο επίσημο

blog της εταιρείας, η εφαρμογή παρέχει στατιστικά για τα τρία κύρια modes του παιχνιδιού (Blackout, Zombies, Μultiplayer) καθώς επίσης και για το multi του Call of Duty: WWII.

Οι παίκτες μπορούν να παίρνουν εβδομαδιαίες αναφορές σχετικά με την απόδοση τους αλλά και προσωπικές συμβουλές προκειμένου να βελτιωθούν. Θα δίνεται επίσης η δυνατότητα να δουν "κάθε σφαίρα που ρίχτηκε και κάθε κίνηση που έγινε" ώστε να μπορούν να αναλύσουν οι ίδιοι λάθη και στρατηγικές.

Η εφαρμογή παράλληλα μας επιτρέπει να δούμε και stats φίλων και φυσικά να δημιουργήσουμε squads μέχρι 20 ατόμων. Τα squads αυτά θα μπορούν να κερδίζουν in-game rewards αν όλοι οι παίκτες τους παίρνουν μέρος στα weekly objectives.

Σύμφωνα τον διευθυντή της Activision, Monte Lutz, η εταιρεία θα προσθέτει συνεχώς καινούργιες δυνατότητες συμπεριλαμβανομένων του localization, ενός loadout editor και φυσικά chat.

Όλοι περιμένουν να δουν αυτές τις νέες λειτουργίες, όμως μέχρι στιγμής δείτε γιατί αρκετοί είναι αυτοί που έχουν αρχίσει να εκνευρίζονται με τα microtransactions.

Ο Άλεξ, όταν δεν κυνηγάει templars ή δεν περνάει τα βράδια του στο Gotham, γράφει στο IGN. Μπορείτε να τον βρείτε σε facebook και instagram.

IGN GreeceΈνα αναπάντεχο ban στο Call of Duty: Black Ops 4Αποκαλύφθηκε το πιο πολυαναμενόμενο παιχνίδι του 2018Το νέο DLC του Call of Duty: Black Ops 4 συγκεντρώνει χρήματα για ανέργους βετεράνους

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα