Κβίτσα Κβαρατσκέλια: «Πρότυπο μου ο Ρονάλντο!»

Ο διεθνής αριστεροπόδαρος Γεωργιανός επιθετικός, εντάχθηκε στη Νάπολι για να αντικαταστήσει έναν «θρύλο» του συλλόγου, τον Λορέντσο Ινσίνιε. Πολύ πιεστικός ο ρόλος του, αλλά έχει ήδη δείξει, πολύ καλά δείγματα του ταλέντου του και όλοι στον ιταλικό Νότο, περιμένουν ότι ο Κβαρατσκέλια, θα μπορέσει να σηκώσει το βάρος του ηγέτη στην ομάδα.
«Η Νάπολι είναι δυνατή ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο και όταν μου έκανε την επίσημη πρόταση, αποφάσισα χωρίς να το σκεφτώ δύο φορές», είπε στην αποκαλυπτήρια συνέντευξη Τύπου.

«Νιώθω ότι πήρα τη σωστή απόφαση, είναι ακόμη νωρίς, οπότε θα χρειαστώ

περισσότερο χρόνο για να προσαρμοστώ. Υπάρχει ένα φιλικό περιβάλλον εδώ, ήξερα τον Σπαλέτι πριν έρθω. Είναι ένας φανταστικός άνθρωπος και έχω ήδη μάθει πολλά από αυτόν».
«Έχει κάποιο πρότυπο;» ρωτήθηκε ο νεαρός Γεωργιανός: «Tον Κριστιάνο Ρονάλντο, μου αρέσει να παίζω ως αριστερό εξτρέμ. Χρειάζομαι τρεις-τέσσερις μήνες για να μάθω τη γλώσσα και την τεχνική του ιταλικού ποδοσφαίρου. Θέλω να μπω σε λεπτομέρειες και να μάθω τον μηχανισμό του. Είμαι έτοιμος και θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

Kvaratskhelia: “I'll give my all to make the Napoli fans happy.”

https://t.co/ZfcT1PT3t7#Dimaro22 pic.twitter.com/DzWp0aKw4I

Official SSC Napoli (@en_sscnapoli) July 15, 2022

Ο Κβαρατσκέλια επέλεξε το Νο. 77 γιατί όπως είπε, «το επτά είναι ο αγαπημένος μου αριθμός, αλλά ο μόνος αριθμός που έμεινε ήταν το διπλό επτά. Μου φέρνει καλή τύχη».
Ο διεθνής Γεωργιανός, ρωτήθηκε για τις σκέψεις που κάνει μετά τις αποχωρήσεις των Καλιντού Κουλιμπαλί, Λορέντζο Ινσίνιε και Ντρίς Μέρτενς, τρεις ποδοσφαιριστές με τεράστια επίδραση στο σύλλογο.
«Λυπάμαι που η Νάπολι έχασε αυτούς τους σημαντικούς παίκτες, αλλά έχουν μείνει πολλοί καλοί εδώ και όλοι θα κάνουν το καλύτερο δυνατό. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα και να κερδίσω όσο το δυνατόν περισσότερα τρόπαια».

Ορισμένοι οπαδοί της Νάπολι τον αναφέρουν ήδη ως «Kvaradona», αλλά ο νέος σταρ της Νάπολι, αποκλείει εύλογα οποιαδήποτε σύγκριση με τον Αργεντινό θρύλο. «Ο Μαραντόνα σημαίνει τα πάντα για τη Νάπολι, αν με λένε έτσι, είναι μεγάλη ευθύνη. Δεν μπορώ καν να πλησιάσω το επίπεδό του, αλλά θα κάνω τα πάντα για να βεβαιωθώ ότι οι οπαδοί της Νάπολι θα είναι ευχαριστημένοι μαζί μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα