Κρουμπάλι: «Περήφανο τον κόσμο μας!»

Ο Αμερικανός φορ του ΠΑΟΚ μίλησε για το έξτρα κίνητρο των«ασπρόμαυρων» για τη νίκη στην αυριανή (21/3) αναμέτρηση με τον Άρη

Μήνυμα μέσω... μπλογκόσφαιρας έστειλε σήμερα (20/3) ο Ουσμάν Κρουμπάλι στουςφίλους του ΠΑΟΚ εν όψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης της ομάδας με τονΆρη. «Νίκη για να σας κάνουμε περήφανους!», φώναξε ο Αμερικανός φορ

του«Δικέφαλου» μέσα από το προσωπικό του ιστολόγιο στην επίσημη ιστοσελίδα τουΕΣΑΚΕ.

Συγκεκριμένα, γράφει ο Κρουμπάλι στο μπλογκ που διατηρεί εκεί:

«Γεια σας φίλοι μου,

Πήραμε τη νίκη που χρειαζόμασταν στον αγώνα με τον Ρέθυμνο και δείξαμε ότιβγάλαμε αντίδραση μετά τα ματς με την Καρσίγιακα. Το μυαλό μας είναι πλέον, στοπαιχνίδι με τον Άρη. Και σε αυτό το ματς θέλουμε μία ακόμα νίκη που θα μαςβοηθήσει να ανέβουμε στη βαθμολογία.

Έχουμε παίξει δύο φορές φέτος με τον Άρη. Σε αυτά τα ματς κατάλαβα ότι οιγηπεδούχοι έχουν το πλεονέκτημα της υποστήριξης των φιλάθλων, αλλά στην τελικήόλα εξαρτώνται από την ενέργεια που θα βγάλουμε στο παρκέ και από τη διάθεσηπου δείξουμε.

Θα ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας, όλα όσα μας λέει όλη τηνχρονιά και αν τα κάνουμε σωστά, πιστεύω ότι θα φτάσουμε στη νίκη. Ξέρουμε ότιαυτά τα ματς σημαίνουν πολλά για τους φιλάθλους μας και θέλω να ξέρουν ότι θακάνουμε τα πάντα για να τους κάνουμε περήφανους.

Ξέρουμε ότι θα υπάρχει πολύς κόσμος που θα υποστηρίζει τον Άρη, αλλά τοπαιχνίδι παίζεται από τους παίκτες. Δεν θα μας επηρεάσει αρνητικά η ατμόσφαιρα,πάντα είναι ωραίο να παίζεις μπροστά σε κόσμο και θεωρώ ότι κι εμείς θααποδώσουμε καλύτερα. Η σημασία του αγώνα μας κάνει να ανυπομονούμε για αυτόνκαι να δώσουμε ό,τι έχουμε για τη νίκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα