Κροτόνε-Κάλιαρι 0-2: Νίκη ανάσα (vid)

Κροτόνε-Κάλιαρι 0-2: Νίκη ανάσα (vid)alambosΚυρ, 02/28/2021 - 18:07

Σε ματς από αυτά που χαρακτηρίζονται "μια κατηγορία" η Κάλιαρι πήρε σπουδαία νίκη εκτός έδρας απέναντι στην Κροτόνε με 2-0 και ανάσανε βαθμολογικά ενόψει της προσπάθειας που κάνει για σωτηρία. Από την άλλη η Κροτόνε παρέμεινε τελευταία με 12 βαθμούς και πλέον η Serie B φαντάζει πιο κοντά από ποτέ.

Στο πρώτο ημίχρονο και μέχρι το 55ο λεπτό η Κροτόνε έδειχνε πως ήταν η ομάδα που έχει μεγαλύτερη επιθετική διάθεση και έβαζε με μεγαλύτερες αξιώσεις τη μπάλα στην αντίπαλη

περιοχή, αλλά δε μπορούσε να βρει στόχο. Έτσι στο 56ο λεπτό μετά από μια δομημένη επίθεση της Κάλιαρι, ο Λυκογιάννης από αριστερά έκανε τέλεια σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Παβολέτι με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Σα να μην έφτανε αυτό για την Κροτόνε, δύο λεπτά μετά, εκμεταλλευόμενη το μομέντουμ η Κάλιαρι κέρδισε και πέναλτι με τον Παβολέτι ο οποίος ανατράπηκε στην περιοχή από τον Μαγκαγιάν. Ο Ζοάο Πέδρο ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε για το 2-0. Η Κροτόνε προσπάθησε να ξαναμπεί στο ματς, αλλά στο 66' το σουτ του Ουνάς σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Κράνιο.

Στο 75' ο Λυκογιάννης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλά η Κάλιαρι μαζεύτηκε πιο πίσω και απειλήθηκε άλλη μια φορά με το φάουλ του Περέιρα που σταμάτησε και αυτό στο δοκάρι. Σπουδαία νίκη για τους Σαρδηνούς που ανέπνευσαν βαθμολογικά και ψυχολογικά.

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Crotone - Ποδόσφαιρο Cagliari - Ποδόσφαιρο Off Off alambos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Crotone ΙΤΑΛΙΑ Σε ματς "έξι βαθμών" η Κάλιαρι πήρε νίκη μετά από 16 αγώνες απέναντι στην Κροτόνε εκτός έδρας και ανάσανε βαθμολογικά. Ασίστ και αποβολή ο Λυκογιάννης. Article publish on Κυρ, 02/28/2021 - 18:07 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα