Κριστάλ Πάλας : Απείλες για την ζωή του δέχεται ο Άντερσεν

Ο Γιόαχιμ Άντερσεν, κεντρικός αμυντικός της Κρίσταλ Πάλας, ενημέρωσε τις αρχές ότι δέχεται απειλές για την ζωή του. Ο Άντερσεν δέχτηκε κουτουλιά στο πρόσωπο από τον Ντάργουιν Νούνιες της Λίβερπουλ ο οποίος στην συνέχεια αποβλήθηκε.

Darwin Nunez is only the 2nd Liverpool player to be shown a red card on his home

PL debut for the club, after Joe Cole (v Arsenal in August 2010) pic.twitter.com/vb7b3BvkTm

Sky Sports Statto (@SkySportsStatto) August 15, 2022

Ο Δανός κεντρικός αμυντικός “πάτησε τα κουμπιά που έπρεπε” για να εκνευρίσει τον Ουρουγουανό της Λίβερπουλ και αυτός απάντησε με κουτουλιά στο κεφάλι του αντιπάλου του.

Ο Νούνιες αποκάλυψε με μήνυμα στα social media πως : “Δέχτηκα 300-400 μηνύματα το βράδυ της Δευτέρας. Καταλαβαίνω ότι υποστηρίζετε μια ομάδα αλλά πρέπει να σέβεστε και να μην κάνετε τους σκληρούς μέσω διαδικτύου”.

Joachim Andersen says he’s been sent 300-400 messages of abuse online after yesterdays match. He’s posted examples on his Instagram story. Some of them include death threats #CPFC pic.twitter.com/L5O2qeYxvR

— Alex Howell (@iamAlexHowell) August 16, 2022

Ήταν η πρώτη κόκκινη κάρτα που δέχεται παίκτης της Λίβερπουλ για βίαιη συμπεριφορά από την ημέρα που ανέλαβε ο Γιούργκεν Κλοπ και ο Ουρουγουανός αναμένεται να τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές. Χάνει σίγουρα το παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ.

Ο Άντερσεν με δηλώσεις του αποκάλυψε ότι προσπαθούσε σε όλο το παιχνίδι να εκνευρίσει τον Νούνιες.

“Σε όλο το παιχνίδι ήμουν δίπλα του. Προσπάθησα να τον εκνευρίσω και έπαιξα καλά απέναντί του. Νομίζω ότι για αυτό εκνευρίστηκε μαζί μου. Με χτύπησε με το κεφάλι του, την πρώτη φορά σε μια σέντρα και του είπα ότι δεν πρέπει να το κάνει αυτό. Νευρίασα μαζί του. Μετά το έκανε ξανά που για εμένα ήταν εντελώς ηλίθιο και ήταν ξεκάθαρη κόκκινη κάρτα”.

Keywords
Τυχαία Θέματα