Κρ. Πάλας - Λίβερπουλ 0-7: Επίδειξη δύναμης! (hls)

Κρ. Πάλας - Λίβερπουλ 0-7: Επίδειξη δύναμης! (hls)ageorgiΣάβ, 12/19/2020 - 16:22

Η Λίβερπουλ ήταν καταιγιστική στο «Σέλχαρστ Παρκ» και πέρασε νικηφόρα με 7-0 στην καλύτερη φετινή εκτός έδρας εμφάνιση στο πρωτάθλημα.

Οι «ρεντς» είχαν μόλις μία νίκη φέτος μακριά από το «Άνφιλντ» πριν από το σημερινό ματς, έχοντας αφήσει βαθμούς σε Μπράιτον και Φούλαμ, ωστόσο δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην ομάδα του Ρόι Χότζον, παραμένοντας αήττητοι δέκα σερί αγωνιστικές. 
Ο

Γιούργκεν Κλοπ αποφάσισε να ξεκουράσει τον αρχισκόρερ της ομάδας του Σαλάχ αφήνοντάς τον στον πάγκο και χρίζοντας βασικό τον Μιναμίνο, απόφαση που τον δικαίωσε μόλις στο 3ο λεπτό. Συγκεκριμένα, ο Μανέ πήρε την μπάλα στην περιοχή και άφησε όμορφα για τον Ιάπωνα, ο οποίος απέφυγε τον Κλάιν και εκτέλεσε τον Γουάιτα για το πρώτο γκολ της καριέρας του στην Πρέμιερ Λιγκ.
Οι γηπεδούχοι απείλησαν στη συνέχεια με κεφαλιές που δεν προβλημάτισαν τον Άλισον αλλά και με αντεπιθέσεις στις οποίες έλειπε η τελική πάσα. Η Λίβερπουλ δεν είχε το ίδιο πρόβλημα και στο 35' έκανε το 0-2 με τον Φιρμίνο να τροφοδοτεί στην περιοχή τον Μανέ, τον Σενεγαλέζο να γυρνά υπέροχα ταλαιπωρώντας και αυτός τον Κλάιν, έχοντας εύκολο έργο για δικό του γκολ σε έβδομο σερί ματς απέναντι στην Πάλας.
Ένα λεπτό πριν το τέλος του πρώτου μέρους, οι «ρεντς» βγήκαν υποδειγματικά στην αντεπίθεση με τον Ρόμπερτσον, ο οποίος βρήκε με τρομερή σέντρα στην καρδιά της άμυνας των Λονδρέζων τον Φιρμίνο και αυτός δεν είχε πρόβλημα να γράψει το 0-3.
Η ομάδα του Κλοπ συνέχισε να είναι άκρως αποτελεσματική και στο ξεκίνημα του β' μέρους, κάνοντας το 4-0 στο 52' με ωραίο σουτ του Χέντερσον στο όριο της περιοχής, έπειτα από πάσα του Αλεξάντερ - Άρνολντ.
Μανέ και Μιναμίνο θα μπορούσαν να αυξήσουν το προβάδισμα των φιλοξενούμενων, όμως τελικά το έκανε στο 68ο λεπτό ο Φιρμίνο με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, μετά από πάσα του Σαλάχ, ο οποίος αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο.
O Αιγύπτιος, δεν έμεινε ούτε αυτός μακριά από το γκολ και διαμόρφωσε το 6-0 στο 81', όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Μάτιπ με κεφαλιά τον τροφοδότησε και είχε εύκολο έργο από τη μικρή περιοχή. Ο ίδιος παίκτης στο 85' έγραψε το 0-7 με υπέροχο φαλτσαριστό σουτ στο όριο της περιοχής.
ΚΡ. ΠΑΛΑΣ (Χότζον): Γουάιτα - Κλάιν, Κουγιατέ (63' Τόμκινς), Κέιχιλ, Φαν Άανχολτ - Σκλουπ, Μιλιβόγεβιτς, ΜακΆρθουρ (75' Ρίντεβαλντ), Έζε (69' Μπατσουαγί) - Ζαχά, Αγιού.
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (Κλοπ): Άλισον - Αλεξάντερ - Άρνολντ, Μάτιπ, Φαμπίνιο, Ρόμπερτσον - Κεϊτά, Βαϊνάλντουμ (69' Τζόουνς), Χέντερσον - Μανέ (57' Σαλάχ), Φιρμίνο (75' Οξλέιντ-Τσέιμπερλεϊν), Μιναμίνο.

 

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Liverpool F.C - Ποδόσφαιρο Crystal Palace - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Liverpool FC ΑΓΓΛΙΑ Η Λίβερπουλ ήταν καταιγιστική στο «Σέλχαρστ Παρκ» και πέρασε νικηφόρα με 7-0 στην καλύτερη φετινή εκτός έδρας εμφάνιση στο πρωτάθλημα. Article publish on Σάβ, 12/19/2020 - 16:22 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα