Κουζμίνσκας: «Άξιζε την νίκη ο Παναθηναϊκός»

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ήταν ο καλύτερος παίκτης της ΑΕΚ στον προημιτελικό με τον Παναθηναϊκό, αλλά ο Λιθουανός δεν είχε την κατάλληλη βοήθεια στην παραγωγή του σκορ, με εξαίρεση τον Μακ Ρει και τον Χόλινς στη 4η περίοδο. Έδωσε συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την νίκη και προέβλεψε ότι η ΑΕΚ μετά την διακοπή του πρωταθλήματος της Basket

League, θα παρουσιαστεί βελτιωμένη,

Οι δηλώσεις του Λιθουανού παίκτη:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, άξιζε τη νίκη. Συγχαρητήρια όμως και στην ομάδα μου που πάλεψε. Δυστυχώς δεν είχαμε όλο το ρόστερ, σήμερα όμως παίξαμε καλά. Δείξαμε ότι έχουμε πράγματα να βελτιώσουμε για την υπόλοιπη σεζόν».

Είναι εύκολο να στηρίζεις την ομάδα όταν όλα είναι καλά. Όλοι είναι χαρούμενοι, έρχονται και πανηγυρίζουν. Αλλά είναι δύσκολο όταν δεν είσαι στα καλά σου και χάνεις. Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήταν εδώ σήμερα. Μετά τη διακοπή θα είμαστε καλύτεροι.

Δεν είναι εύκολο να μην παίζεις και να κοιτάς την ομάδα απέξω. Δεν θέλω να μιλάω για τον εαυτό μου. Πριν από το ματς ήμουν νευρικός. Δεν ήξερα πως θα αντιδράσει το χέρι μου και το σώμα μου. Πρώτη φορά στην καριέρα μου είμαι τόσο καιρό εκτός».

Keywords
Τυχαία Θέματα