Κούρτιτς: “Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, όχι 100%, αλλά 110%”

Ο Γιάσμιν Κούρτιτς ήταν ο παίκτης του ΠΑΟΚ που βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου και μίλησε για το εκτός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Λίνκολν.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σημασία της νίκης, στο πόσο σημαντικό είναι για τους παίκτες του ΠΑΟΚ να είναι έτοιμοι ενώ μίλησε και για το ότι η Λίνκολν έχει συνθετικό τάπητα στο γήπεδο.

Στην αρχή των δηλώσεών του είπε: “Νομίζω ότι είναι

καλό το ότι έχουμε παιχνίδι μετά από 2-3 μέρες. Είναι ένα σημαντικό για εμάς, για όλους. Ξέρουμε ότι το αποτέλεσμα στο παιχνίδι της Κυριακής δεν το υπολογίζαμε. Θέλουμε να φέρουμε τώρα το αποτέλεσμα που θέλουμε. Ξέρουμε ότι ο αντίπαλος παίζει σε πλαστικό τερέν κάτι που πρέπει να το συνηθίσουμε. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι όχι 100%, αλλά 110%”.

Του ζητήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις των ανθρώπων της Λίνκολν που είπανε ότι ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί. Είπε: “Δεν θα μιλήσω για το ποιος είναι φαβορί και ποιος όχι. Ξέρουμε ότι πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. Για να είναι κάποιος σε όμιλο, οποιασδήποτε διοργάνωσης, πάει να πει ότι έχει ικανότητες. Αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να μπούμε στο γήπεδο να δείξουμε τη δική μας ποιότητα και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε”. 

Για τον βαθμό της δικής του αγωνιστικής κατάστασης είπε: ”Όσο περνάει ο καιρός, συνηθίζω κι εγώ περισσότερο, τους συμπαίκτες μου, το παιχνίδι, τις ιδιαιτερότητες που έχει το Πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι είμαι έτοιμος πνευματικά. Αν κάποιος δεν είναι έτοιμος, να σηκώσει το χέρι του και να πει ότι δεν είναι έτοιμος αλλά είμαστε όλοι έτοιμοι”.

Για το αν είναι θέμα το συνθετικό τερέν είπε: “Θα είναι θέμα, αν γίνει θέμα στο μυαλό σου. Προφανώς έχουν κάποιο πλεονέκτημα επειδή παίζουν σε τέτοιο γήπεδο και κάνουν τις προπονήσεις εδώ. Από εκεί και πέρα μιλάμε για ένα γήπεδο που είναι παντού στον κόσμο το ίδιο, εμείς δεν πρέπει να κοιτάμε κάτω (σ.σ.: στο γήπεδο) αλλά στο τι θα κάνουμε στο παιχνίδι μας για να πάρουμε τη νίκη”. 

Keywords
Τυχαία Θέματα