Κούρτιτς: “Κάθε γκολ είναι σημαντικό, δε θέλω να επιλέξω κάποιο ας το κάνει το κοινό” (vid)

Σημαντική νίκη για τον ΠΑΟΚ, κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, σύμφωνα με τον Γιασμίν Κούτριτς. Παράλληλα ο άσος των “ασπρόμαυρων” ισχυρίστηκε με δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA και στον Κωστή Μπότσαρη ότι δεν έχει σημασία πόσα γκολ θα δεχθεί ο ΠΑΟΚ αλλά να σκοράρει το τελεύταιο που θα φέρει το θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για

το εύστοχο σκοράρισμα και από την “άσπρη” βούλα:“Δεν το περιμένα αυτό, είμαι χαρούμενος για την ομάδα γιατί βοηθάω το κλαμπ. Είμαι χαρούμενος που βοηθάω τον ΠΑΟΚ. Σήμερα ήταν ένα παιχνίδι που το κερδίσαμε μαζί. Δουλεύω τα πέναλτι μετά την προπόνηση, αλλά λίγο. Σημαντικό που η ομάδα κερδίζει τα παιχνίδια”.

Για τις ανατροπές των τελευταίων αγώνων: “Δε θέλουμε να συμβαίνει αυτό, να δεχόμαστε γκολ και μετά να αντιδράμε. Ο Αστέρας έχει ποιότητα μπροστά όπως και κάθε ομάδα στην Ελλάδα. Σημαντικό ότι δεν καταρρεύσαμε όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Η ομάδα κερδίζει και είναι σε καλή κατάσταση, ξεπεράσαμε την κρίση που περάσαμε”.

Για το πιο ωραίο γκολ:“Είμαι χαρούμενος για κάθε γκολ. Είναι πολύ σημαντικό να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Ας αφήσω τους άλλους να διαλέξουν είμαι εδώ για να παίζω. Το κάθε γκολ είναι σημαντικό το κοινό ας αποφασίσει. Όταν η ομάδα κερδίζει είναι μια καλή εβδομάδα και είναι σημαντικό αυτό”.

Για την καλύτερη επίθεση και το πρόβλημα στα μετόπισθεν: “Είναι κάτι που πρέπει να προπονηθούμε. Δεν μας απασχολεί που δεχόμαστε πολλά γκολ, να δουλέψουμε. Σκοπός είναι να πηγαίνουμε σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Σημασία έχει να πετυχαίνουμε το τελευταίο γκολ και να κερδίζουμε δεν έχει σημασία αν φάμε 50 γκολ σημασία έχει να βάλουμε 51. Να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα”.

Keywords
Τυχαία Θέματα