Κουρμπέλης: «Πιο έτοιμος ο φετινός Παναθηναϊκός»

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης τόνισε πως διακρίνει έναν πιο έτοιμο Παναθηναϊκό σε σχέση με πέρυσι για να ανταποκριθεί από νωρίς στις απαιτήσεις της σεζόν με στόχο μια καλύτερη πορεία. Ο αρχηγός του Τριφυλλιού εμφανίστηκε αισιόδοξος, αλλά συγκρατημένος για τη συνέχεια, όπως και καθησυχαστικός για την αντικατάστασή του που έγινε για προληπτικούς λόγους.

Αναλυτικά, ο Δημήτρης Κουρμπέλης μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM για:

-τη νίκη επί του ΟΦΗ: «Περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια

έδρα που παραδοσιακά δυσκολευόμαστε. Έγινε πιο εύκολο από ό,τι περιμέναμε λόγω της δικής μας απόδοσης. Είχαμε την κυριαρχία, ευτυχήσαμε να προηγηθούμε νωρίς και να ελέγξουμε το παιχνίδι φτάνοντας στη νίκη».

-το ότι ο Παναθηναϊκός βγάζει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από πέρσι: «Η ομάδα είναι πιο έτοιμη σε σχέση με τις αρχές της περασμένης περιόδου που ψάχναμε να βρούμε την ταυτότητά μας. Φέτος αρχίσαμε από άλλα στάνταρ και φαίνεται η δουλειά που έχει γίνει».

-τους στόχους του Παναθηναϊκός: «Στόχος μας είναι το κάτι παραπάνω σε σχέση με πέρσι, αλλά κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Θέλουμε νίκες και θα δούμε στην πορεία».

-την αντικατάστασή του για προληπτικούς λόγους στο δεύτερο ημίχρονο: «Δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλά για να μην γίνει σοβαρό αποφασίσαμε να βγω από το παιχνίδι»

Keywords
Τυχαία Θέματα