Κουλούρης: "Ημασταν πραγματικά μια οικογένεια και όλη τη χρονιά"

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου, τη χρονιά στον ΠΑΟΚ, αλλά και για την επόμενη μέρα, μίλησε ο Ευθύμης Κουλούρης.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο Libero107,4

Για το ότι έλειπαν από τη γιορτή της ομάδας το βράδυ τηςΚυριακής λόγω Εθνικής:

Σίγουρα μας πείραξε, θέλαμε να είμαστε με τα άλλα παιδιά στοπάρτι, με όλη την ομάδα, να το χαρούμε και να περάσουμε καλά κι εμείς γιατί όλητη χρονιά ήμασταν μαζί. Από κει και πέρα, η

Εθνική είναι πρώτα από όλα.Χαιρετήσαμε τα παιδιά όπως έπρεπε και στη συνέχεια επικεντρωθήκαμε σε αυτό τοφιλικό που είναι πολύ σημαντικό για εμάς με την Εθνική ομάδα.

Για το αν υπήρξαν πειράγματα προς τους παίκτες της ΑΕΚ πουείναι μαζί στην Εθνική:

Υπήρχε μεγάλη πλάκα και στην πτήση που ήταν μεγάλη. Κάναμεπλάκα μεταξύ μας. Από κει και πέρα δεν έγινε κάτι διαφορετικό, το ξεχάσαμε καιπροσπαθούμε και είμαστε καλά με όλα τα παιδιά, δεν έχουμε κανένα θέμα. Αυτό πουκάναμε εμείς ήταν να το πανηγυρίσουμε με όλη την ψυχή μας, γιατί πιστεύω όλη ηομάδα το άξιζε αυτό μετά από όσα έγιναν.

Για το αν ήταν επηρεασμένοι από όσα είχαν συμβεί πριν τοντελικό στο πρωτάθλημα:

Κακά τα ψέματα, άνθρωποι είμαστε, επηρεαστήκαμε πολύ. Αλλάαυτό που δείξαμε και στον τελικό ήταν ότι ήμασταν πολύ πιο έτοιμοι και τοθέλαμε πολύ περισσότερο. Πιστεύω και ο προπονητής και όλη η ομάδα δεθήκαμε πολύμεταξύ μας και ήταν η μόνη μας επιλογή να πάρουμε τη νίκη και το Κύπελλο. Πρώτααπό όλα για εμάς τους ίδιους και για την προσπάθεια που κάναμε και έπρεπε ναανταμειφθούμε και κατά δεύτερο για όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Γιατί πιστεύω ηχρονιά μας ήταν μία από τις καλύτερες τα τελευταία χρόνια.

Για το κλίμα στην ομάδα:

Ημασταν πραγματικά μια οικογένεια και όλη τη χρονιά δενδημιουργήθηκε κανένα θέμα, ούτε με τους παίκτες μεταξύ τους, που είναι πολλέςφορές λογικό σε μία ομάδα να υπάρχουν αντιπαραθέσεις. Αλλά είχαμε έναν κοινόστόχο και μετά τα όσα έγιναν δεθήκαμε ακόμη περισσότερο και με τον κύριοΣαββίδη και με η διοίκηση και όλη η ομάδα και με τον προπονητή. Ολη η δουλειά ήταν οργανωμένη καιήμασταν όλοι μαζί. Αυτό που μας βοήθησε ήταν ο κοινός στόχος ώστε να δεθούμεσαν οικογένεια και να βρεθούμε νικητές παρά τις δυσκολίες και τις αδικίες.

Για το ότι προέρχεται από την Ακαδημία του ΠΑΟΚ και τώρααποτελεί κομμάτι των επιτυχιών:

Είναι πολύ σημαντικό γιατί εμείς που ερχόμαστε από τηνΑκαδημία έχουμε ζήσει όλα τα χρόνια του ΠΑΟΚ καθημερινά. Για εμάς είναι κάτισαν όνειρο όλο αυτό που γίνεται. Είμαστε σε μια ομάδα με μεγάλες προσδοκίες.Μπορούμε και προσπαθούμε να ανταπεξέλθουμε και μόνο τα τρόπαια έλειπαν από τηνομάδα και σιγά σιγά που καταφέρνουμε και είμαστε εμείς οι πρωταγωνιστές, είναικάτι ονειρικό για εμάς.

Για τον ανταγωνισμό με τον Πρίγιοβιτς:

Ο Πρίγιοβιτς έκανε μία πολύ καλή χρονιά και βγήκε πρώτοςσκόρερ. Αυτό μου δίνει μεγάλο κίνητρο και μπορώ και βελτιώνομαι κι εγώσυνεχώς. Χαίρομαι που πήρα κι εγώ πολλάματς και δείχνω την αξία μου, αλλά πάντα όταν βρίσκεται ένας μεγάλος σέντερ φορκαι είμαι σε μικρή ηλικία προσπαθώ να μαθαίνω από αυτόν και είμαι χαρούμενοςπου είχαν τον Πρίγιοβιτς. Προσπάθησα κι εγώ να βοηθήσω την ομάδα και είναισημαντικό για εμένα που βρίσκομαι και στην Εθνική. Προσπάθησα και όλη τη χρονιάνα μάθω πολλά και από τον προπονητή και από τον Πρίγιοβιτς.

Για τους συμπαίκτες του:

Υπήρχαν πολλοί παίκτες που έκαναν πολύ καλή χρονιά. ΟΒιεϊρίνια είναι μεγάλη προσωπικότητα και βοηθάει όλα τα παιδιά και έχουμε ναπούμε τα καλύτερα. Εδωσε και στην ομάδα φέτος την εμπειρία και τηνπροσωπικότητά του. Υπάρχουν και άλλοι όπως ο Βαρέλα και ο Μαλεζάς που βρίσκεταιπολλά χρόνια στον ΠΑΟΚ. Ο Πασχαλάκης καιο Πέλκας έκαναν φοβερή χρονιά. Όλοιπροσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, κάποιοι έδωσαν πολύ παραπάνω καιτο αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει. Μακάρι να είχαμε κάνει και το νταμπλ, τοαξίζαμε νομίζω. Όμως είμαστε όλοι ευχαριστημένοι έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα.

Για το ποιους ψήφισε για MVP της σεζόν:

Ψήφισα τον Βαρέλα που πήρε το βραβείο και η βελτίωσή τουήταν πολύ μεγάλη. Ψήφισα και τους Πέλκακαι Βιεϊρίνια γιατί πιστεύω ότι αυτοί οι τρεις ήταν από τους καλύτερους τηςχρονιάς. Υπήρχαν κι άλλοι πρωταγωνιστές αλλά έπρεπε να ψηφίσουμε μόνο τρεις.Βλέπουμε καθημερινά εμείς στην προπόνηση τη βελτίωση του Βαρέλα και το άξιζε.

Για το ποιος είχε την ιδέα για τις μάσκες και τα μπλουζάκιαστους πανηγυρισμούς:

Ηταν γενικά της ομάδας. Εμείς τις προηγούμενες ημέρεςπροσπαθήσαμε να επικεντρωθούμε στο ματς για να γίνουν μετά όλα αυτά στουςπανηγυρισμούς. Ηταν σημαντικό και για τον πρόεδρο να του δείξουμε την στήριξημετά από όσα έχουν γίνει. Για ακόμη μια φορά δείξαμε το οικογενειακό κλίμα.

Για την επόμενη μέρα:

Εχουμε λίγο χρόνο να ξεκουραστούμε. Από την προετοιμασία θαδούμε τα πράγματα και θα επικεντρωθούμε στην ομάδα και στη νέα χρονιά. Οιπροσωπικές φιλοδοξίες μου είναι κάθε χρόνο να ανεβαίνω και να παίζω και να έχωθέση στην Εθνική ομάδα. Να έχω γενικά ανοδική πορεία. Εχουμε τα τελικά τουευρωπαϊκού και με την Εθνική Ελπίδων και θέλουμε να βρισκόμαστε εκεί και να είμαιόσο το δυνατόν καλύτερος και πιο έτοιμος και για την επόμενη χρονιά.

Το μήνυμά του στον κόσμο:

Ο ΠΑΟΚ ανεβαίνει κάθε χρόνο σκαλοπάτια με τη στήριξη τουΙβάν Σαββίδη και τα επόμενα χρόνια πρέπει η αξία του ΠΑΟΚ να ανεβαίνειπερισσότερο. Θέλουμε να κάνουμε καλές πορείες στην Ευρώπη ξεκινώντας από τηνεπόμενη χρονιά και από κει και πέρα να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα του χρόνουκαι τα τρόπαια σιγά σιγά να αυξάνονται. Αυτό επιδιώκουμε, να είναι όλοιχαρούμενοι, να είμαστε κοντά όπως φέτος, κόσμος ομάδα και διοίκηση. Φέτος ήτανμία από τις καλύτερες χρονιές.

Για το ποιο Κύπελλο (περσινό ή φετινό) ήταν πιο «γλυκό»:

Κάθε Κύπελλο είναι γλυκό. Φέτος το ζήσαμε πιο έντονα μετάαπό όλα αυτά που έγιναν και επειδή ήταν ο τελικός στην έδρα της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.Νομίζω κάθε τρόπαιο είναι γλυκό, μακάρι να είχαμε και το πρωτάθλημα για τονταμπλ. Του χρόνου πάμε για αυτό τον στόχο για να ανεβαίνει το κλαμπ.


Keywords
Τυχαία Θέματα