Κουλιμπαλί: «Ήθελα να έρθω νωρίτερα στην Τσέλσι, αλλά δε με άφησαν!»

Το ότι ήταν κοντά στο να υπογράψει για την τωρινή του ομάδα, την Τσέλσι, το 2015, αλλά ο ιδιοκτήτης της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις δεν του επέτρεψε να φύγει εκείνη την στιγμή, αποκάλυψε ο Καλιντού Κουλιμπαλί σε συνέντευξή του.

Ο 31χρονος άσσος αν και… άργησε, εντάχθηκε στην ομάδα του Λονδίνου τον Ιούλιο, ύστερα από οκτώ σεζόν στους Παρτενοπέι.

«Ζήτησα με σεβασμό από τον ιδιοκτήτη να φύγω για την Τσέλσι, αλλά μου είπε ότι δε θα ήταν δυνατό», είπε ο Κουλιμπαλί στη «The Guardian» και πρόσθεσε:

«Έτσι

περίμενα λίγο και συνέχισα τη συνομιλία μου μαζί τους, αλλά πραγματικά δεν ήθελαν να φύγω από τον σύλλογο. Και αποφάσισα να ανανεώσω το συμβόλαιό μου για να μείνω στην Νάπολι. Για εμένα, ήταν λίγο δύσκολο να πω όχι γιατί ήταν όνειρό μου να παίξω στην Premier League από τότε που ήμουν παιδί.

Με την προσωπική μου εμπειρία, ξέρω ότι δεν χρειάζεται να βάλεις όρια στα όνειρά σου και το όνειρό μου είναι να κερδίσω τα πάντα με την Τσέλσι. Ξέρω ότι θα είναι δύσκολο. Δεν έρχομαι με αλαζονική συμπεριφορά. Έρχομαι με σεβασμό, πολύ σεβασμό για όλους, αλλά ξέρω ότι η Τσέλσι είναι μια μεγάλη ομάδα και μια ομάδα που πρέπει να κερδίζει, που έχει συνηθίσει να κερδίζει».

Keywords
Τυχαία Θέματα