Κουφός: «Να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες για τα Play-Off»

Κουφός: «Να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες για τα Play-Off»basket1thanosΤρί, 02/23/2021 - 17:50

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Κουφού στην κάμερα των καναλιών Novasports στο «Ελ.Βενιζέλος»:

Για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του:

«Είναι όντως μία καινούρια ιστορία αυτό εδώ. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα και τον Ολυμπιακό να ολοκληρώσει δυναμικά την σεζόν, επειδή έχει μία πολύ καλή ομάδα και πολλούς καλούς παίκτες.

Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει παιχνίδια.»

Για τους προσωπικούς και ομαδικούς στόχους:

«Είναι μία περίεργη σεζόν για όλο το κόσμο με τον Covid-19. Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε και να βλέπουμε τα πράγματα μέρα-μέρα για να έχουμε κάποια πιθανότητα να εξασφαλίσουμε την παρουσία μας στα Play-Off. Εγώ πρέπει να παίξω όσο καλύτερα μπορώ και να βοηθήσω την ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερο.»

Για το αν είχε συζήτηση με κάποιον στην ομάδα πριν φτάσει στην Αθήνα:

«Το προπονητικό σταφ μου είπε να δουλέψω σκληρά, να παίξω σκληρά και ότι όλα θα πάνε καλά. Αυτό ήταν.»

Για το γεγονός ότι ξέρει καλά πολλούς παίκτες της ομάδας από την Εθνική ομάδα:

«Ναι η αλήθεια είναι ότι ξέρω τον Σλούκα, τον Πρίντεζη, τον Παπανικολάου, τον Σπανούλη. Με όλους έχω συνεργαστεί και είναι πραγματικά πολύ καλοί παίκτες.»

Για το πότε θα είναι έτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό:

«Είμαι έτοιμος αμέσως. Μπορεί να χρειαστώ δύο-τρεις μέρες να επανέλθουν τα πόδια μου από την απραξία σε καλή κατάσταση αλλά σύντομα θα είμαι στο επιθυμητό επίπεδο.»

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Ολυμπιακός - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Ολυμπιακός ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Κώστας Κουφός μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports και το Νικήτα Αυγουλή, κατά την άφιξη του στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Article publish on Τρί, 02/23/2021 - 17:50 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα