Κουέστα: “Παλέψαμε κόντρα στον Ολυμπιακό, θα κερδίσουμε το ευρωπαϊκό εισιτήριο”

Ο Άρης δεν κατάφερε να κερδίσει τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Χουλιάν Κουέστα οι “κιτρινόμαυροι” δεν έβγαλαν στον αγωνιστικό χώρο όσα δούλεψαν στην προπόνηση. Παράλληλα ο γκολκίπερ του Άρη αναφέρθηκε και στο ευρωπαϊκό εισιτήριο που διεκδικεί η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την ήττα

από τον Ολυμπιακό: “Όλη την εβδομάδα παλέψαμε να βρούμε τρόπους για να σπάσουμε την άμυνα του Ολυμπιακού, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ο Ολυμπιακός είχε μια ευκαιρία με μια μακρινή μπαλιά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μας απείλησε περισσότερο, στο ποδόσφαιρο τα πράγματα δεν βγαίνουν πάντα όπως τα σχεδιάζαμε. Χάναμε εύκολα τη μπάλα, σκοράρανε εκείνοι και δυστυχώς χάσαμε”.

Για τα παιχνίδια στο “Κλεάνθης Βικελίδης”: “Για έμας είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τα παιχνίδια στην έδρα μας γιατί έχουμε τον κόσμο μας δίπλα μας. Η αλήθεια είναι ότι στην έδρα μας δεν κερδίσαμε τα παιχνίδια. Έχουμε άλλα τρία παιχνίδια και θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να κερδίσουμε”.

Για το ευρωπαϊκό εισιτήριο: “Πιστεύω πως ναι έχουμε ακόμα τρια παιχνίδια, θα τα κερδίσουμε και θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε”.

Keywords
Τυχαία Θέματα