Κορυδαλλός: Ο “Ράμπο”… κατέγραψε τη δολοφονία του – “Κλειδί” οι κάμερες του σπιτιού του για να αποκαλυφθούν οι εκτελεστές

Τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, εξετάζουν τις εικόνες που ανασύρθηκαν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια, ενώ παράλληλα συνεχίζουν να συγκεντρώνουν βιντεοληπτικό υλικό από την ευρύτερη περιοχή, αλλά και από κάμερες ασφαλείας κοντά στο σημείο όπου οι δράστες πυρπόλησαν το μαύρο τζιπ Ford Kuga, στο Σκαραμαγκά, σε μια προσπάθεια να χαρτογραφήσουν την πορεία τους.

Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί που ερευνούν

το νέο συμβόλαιο θανάτου, επιχειρούν να εξακριβώσουν πόσο συχνά χρησιμοποιούσε ο 38χρονος “Ράμπο” το θωρακισμένο όχημα, αναλύοντας όλο το υλικό που έχει αποθηκεύσει το καταγραφικό των καμερών από το σπίτι του. Με αυτό τον τρόπο θα διαπιστώσουν εάν υπήρξε ενδεχόμενη κατόπτευση του χώρου από τους δράστες πριν το δολοφονικό χτύπημα, αλλά και το πόσο καλά πληροφορημένοι ήταν οι εκτελεστές για τις καθημερινές κινήσεις του στόχου τους.

Πήραν μαζί τους τα φονικά Καλάσνικοφ
Από την έρευνα που έγινε στο καμένο τζιπ των εκτελεστών, στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, δεν προέκυψαν ευρήματα, καθώς οι δράστες φαίνεται ότι πήραν μαζί τους τα φονικά Καλάσνικοφ, πριν πυρπολήσουν το όχημα, μέσα στο τούνελ της Εθνικής Οδού στο Σκαραμαγκά. Στελέχη της Ασφάλειας που χειρίζονται την υπόθεση, δεν αποκλείουν οι πληρωμένοι δολοφόνοι να έχουν ξεφορτωθεί ήδη τα όπλα, ακόμα και να τα έχουν πετάξει στη θάλασσα, όπως είχε συμβεί στο συμβόλαιο θανάτου του Βασίλη Στεφανάκου.

Όσον αφορά το αυτοκίνητο του “Ράμπο”, οι αρμόδιοι αξιωματικοί σημειώνουν ότι είχε πολύ καλή θωράκιση, καθώς παρά τις δεκάδες βολές από τα δύο φονικά καλάσνικοφ, δεν έσπασε ούτε το… τζάμι στη θέση του οδηγού.

Παράλληλα με τις κινήσεις των εκτελεστών, οι αρχές συνεχίζουν να εξετάζουν το ενδεχόμενο να υπήρχε σε κοντινή τοποθεσία υποστηρικτική ομάδα, όμως κάτι τέτοιο φαίνεται μέχρι στιγμής να μην συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Έμπειροι αξιωματικοί, σημειώνουν ότι λόγω της ιδιομορφίας της τοποθεσίας όπου εκτελέστηκε το συμβόλαιο θανάτου, υπάρχουν περιορισμένες πιθανότητες να υπήρξε επιπλέον παρουσία ατόμων και οχημάτων, καθώς θα υπήρχε κίνδυνος να “δώσουν στόχο”. Στο σημείο της δολοφονίας, οι αρχές εντόπισαν τρία κινητά τηλέφωνα, τα οποία εκτιμούν ότι ανήκουν στα δύο θύματα.

Αναζητούν τα κίνητρα
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, που αναζητούν τα κίνητρα πίσω από το νέο συμβόλαιο θανάτου, εξετάζουν εάν ο 38χρονος “Ράμπο”, είχε πρόσφατες αντιδικίες με συγκεκριμένα πρόσωπα που δραστηριοποιούνται στο χώρο της νύχτας. Στο μικροσκόπιο, βρίσκονται οι σχέσεις του με μεγάλο “παίκτη” στην περιοχή των Νοτίων Προαστίων, σε βάρος του οποίου είχε σημειωθεί απόπειρα δολοφονίας το 2018. Το συγκεκριμένο πρόσωπο, φέρεται να έχει εμπλοκή σε σειρά από δολοφονίες που είχαν καταγραφεί τα τελευταία χρόνια στο χώρο της νύχτας, χωρίς όμως να έχουν προκύψει στοιχεία που να τον συνδέουν με τα συμβόλαια θανάτου προανακριτικά.

Παροπλισμένο όχημα του ΣΚΑΪ το τζιπ των εκτελεστών
Την ώρα που οι έρευνες για το συμβόλαιο θανάτου, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, τη Δευτέρα αναμένεται να καταθέσει στις αρχές η νομική σύμβουλος του ομίλου “ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ Α.Ε. ” (ΣΚΑΪ), μετά την επίσημη επιβεβαίωση πως η θωρακισμένη Mercedes μέσα στην οποία επέβαιναν τα θύματα, ήταν παροπλισμένο αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του σταθμού. “Επιβεβαιώνουμε ότι το όχημα που φέρεται να εμπλέκεται με τη δολοφονική επίθεση που σημειώθηκε χθες βράδυ στον Κορυδαλλό ανήκει στην εταιρεία ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ Α.Ε. από το 2010. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν παροπλισμένο για μεγάλο διάστημα και δεν γνωρίζουμε πως βρέθηκε στην κατοχή του δολοφονηθέντος. Βρισκόμαστε σε επικοινωνία με τις αρχές για κάθε περαιτέρω πληροφορία και συνδρομή”, ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού. Η νομική σύμβουλος, αναμένεται να συγκεντρώσει τα απαραίτητα παραστατικά και έγγραφα που σχετίζονται με την χρήση του οχήματος, τα οποία θα παραδώσει στις αρχές. Κατάθεση αναμένεται να δώσουν τις επόμενες ημέρες και τα μέλη της οικογένειας του 38χρονου, μετά την εξόδιο ακολουθία που θα τελεστεί σήμερα στο 3ο νεκροταφείο Νίκαιας.

Πηγή: The Toc

Keywords
Τυχαία Θέματα