Κορμπεράν: “Ικανοποιημένος για την αντίδραση, έχουμε πολλά να αλλάξουμε”

Ο Κάρλος Καρμπεράν μίλησε μετά το ματς με την Σλόβαν Μπρατισλάβας και ανέφερε όλα όσα είδα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης από τους παίκτες του. Τι τον ικανοποίησε και τι πρέπει να αλλάξει γρήγορα για τη συνέχεια: “Φυσικά θέλαμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα και το μόνο που καταφέραμε ήταν η ισοπαλία. Το πιο σημαντικό είναι οτι βελτιώσαμε την εικόνα μας, αλλά σε πολλά σημεία στην άμυνα και στην επίθεση δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και όταν είσαι έτσι δεν μπορείς να ζητήσεις περισσότερα. Απο το γκολ που δεχτήκαμε ή θα χάναμε την

συγκεντρωσή μας και θα πήγαιναν όλα χειρότερα ή θα παλεύαμε για το γκολ της ισοφάρισης. Χαίρομαι που κάναμε το δεύτερο. Είμαι εδώ για να διορθώσω τα στραβά της ομάδας και να δουλέψουμε όλοι μαζί για να βελτιωθούμε. Αν όλα στην ομάδα ήταν καλά, προφανώς δεν θα ήμουν εδώ.

Στο τέλος του ματς είπα στους παίκτες μου ότι είμαι ικανοποιημένος από τη διάθεση τους και από το ότι δεν παράτησαν το παιχνίδι κι έφτασαν στο γκολ της ισοφάρισης, αλλά και το ότι σε πολλά σημεία δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε”.

Keywords
Τυχαία Θέματα