Κόντρα στην πίεση της "Σκουάντρα Αντζούρα" η Σουηδία θα ψάξει ένα γκολ!

Η ήττα με 1-0 που καλείται να ανατρέψει τετράκις Παγκόσμια πρωταθλήτρια "Σκουάντρα Ανζτούρα" απέναντι στους Σουηδούς θα έμοιαζε με κάτι σχετικά βατό σε άλλες εποχές.
Τώρα όμως είναι διαφορετικά τα πράγματα αφού οι Ιταλοί δεν θέλουν να σκέφτονται καν το αντίκτυπο της απουσίας τους από το ερχόμενο Μουντιάλ, παρά τις δεδομένες ατέλειες που έδειξε αυτή η ομάδα.
Οι Σκανδιναβοί δεν έχουν Ιμπραϊμοβιτς όμως ξέρουν πως εάν δεν σκοράρουν και κυρίως εάν μείνουν σε παθητικό ρόλο στο «Τζιουζέπε Μεάτσα» τα πράγματα θα γίνονται, ανάλογα με την ροή του αγώνα όλο και πιο πιεστικά.
Δεν έχει πείσει η Ιταλία
σε όλη τη διαδικασία των προκριματικών, όμως έχει ικανούς επιθετικούς να ψάξει το γκολ έστω κι αν αυτό στην περίπτωση αύξησης της πίεσης, την εκθέσει αμυντικά.
Από τα πολλά φιλικά ματς που γίνονται απόψε είναι λογικό να περιμένουμε νίκη της Τουρκίας, αμέσως μετά την απογοητευτική της πορεία στα προκριματικά όπως και ένα ακόμα επιθετικό παιχνίδι των Μεξικάνων κόντρα στην παρέα του Λεβαντόφσκι!
Στο ντέρμπι της 2ης κατηγορίας της Δανίας τόσο η Βέντισελ όσο και η Θίστεντ θα αγωνιστούν φιλόδοξα με στόχο την νίκη με τους φιλοξενούμενους – και προσοχή σ’ αυτό το στοιχείο – να έχουν σημειώσει πάνω από δύο γκολ και στα δέκα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια τους!
Κρατήστε το Χ2 σε αυτό το ματς ως εναλλακτική επιλογή για Μονό σημείο! Όπως εναλλακτική πρόταση για το ματς του Μιλάνου είναι και το Over 1,5 γκολ της εθνικής Ιταλίας (1,75).

ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΟΛΙ :

ΔΙΕΘΝΗΣ ΦΙΛΙΚΟΣ (19.30) TurkeyAlbania : 1 (1,55)
ΔΑΝΙΑ, 1.Division (19,30) Vendsyssel – Thisted : Over 2,5 (1,55)
ΔΙΕΘΝΗΣ ΦΙΛΙΚΟΣ (21.45) Poland – Mexico : Goal/Goal (1,60)

ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΙΟ :

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ (21.45) ItalySweden : Over 2,5 (2,05)
Keywords
Τυχαία Θέματα