Κόντρα στη Σονμέζ η Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη είναι έτοιμη να επιστρέψει στη δράση στο Τορόντο, όπου θα ξεκινήσει την προσπάθειά της στο τουρνουά της WTA. Η Ελληνίδα τενίστρια πέρασε χωρίς αγώνα τον πρώτο γύρο και πλέον στρέφει την προσοχή της στην αναμέτρηση με τη Ζεϊνέπ Σονμέζ.

Η αντίπαλος της Σάκκαρη βρίσκεται στο Νο52 της παγκόσμιας κατάταξης και προέρχεται από την Τουρκία, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να καλείται να παρουσιάσει τον καλό της

εαυτό προκειμένου να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η 30χρονη αθλήτρια ταξίδεψε στον Καναδά με ανεβασμένη ψυχολογία, μετά την παρουσία της στον τελικό του τουρνουά της Αθήνας, όπου έδειξε σημάδια επιστροφής σε υψηλό επίπεδο. Στόχος της είναι να συνεχίσει την ανοδική της πορεία και να επιβεβαιώσει τη βελτιωμένη αγωνιστική εικόνα που έχει παρουσιάσει το τελευταίο διάστημα.

Η αναμέτρηση της Σάκκαρη με τη Σονμέζ είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 21:50 ώρα Ελλάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα