Κόντης: "Καινούρια μέρα με την ομάδα στην πρώτη θέση" (video)

Οι πανηγυρισμοί των παικτών του Ολυμπιακού, έδειξαν το πόσο ήθελαν οι ίδιοι να βρεθούν και πάλι στην πρώτη θέση, σύμφωνα με όσα είπε ο Χρήστος Κόντης στη συνέντευξη Τύπου. "Μας αδικεί το 0-3" ανέφερε με τη σειρά του ο Ανδρέας Λαυδαριάς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Κόντη:

«Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα, αλλά νομίζω ότι αυτό που συζητήσαμε και είπαμε, ήταν ότι οι παίκτες προετοιμάζονται κάθε βδομάδα για να παίξουν ένα παιχνίδι ήταν η μέρα τους σήμερα.

Νομίζω ότι βλέποντας τον αγωνιστικό
χώρο, είχαμε ένα πλάνο και το ακολουθήσαμε, τα παιδιά κάνανε μια τεράστια προσπάθεια σε μια έδρα που η ΑΕΛ παίζει με ψυχή αλλά, νομίζω πως και εμείς βγάλαμε ψυχή και ποιότητα. Καταφέραμε να κάνουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, στο τέλος να φαίνεται εύκολο».

Για το πόσο σημαντική ήταν η νίκη σε μια δύσκολη έδρα:

«Νομίζω πως είναι πολύ σημαντική επειδή η ΑΕΛ μέχρι τώρα δεν είχε χάσει από κάποιον σε αυτό το γήπεδο, εμείς καταφέραμε στο τέλος να πετύχουμε μια εμφατική νίκη.

Μου άρεσε πάρα πολύ το πως πανηγύρισαν οι παίκτες και αυτό δείχνει το πόσο ήθελαν σήμερα να βρεθούν πάλι στην κορυφή, γιατί αυτή η ομάδα έχει αποδείξει πως έχει τη στόφα του πρωταθλητή και για άλλη μια φορά θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος».

Για το αν θα είναι και την επόμενη μέρα στο τεχνικό τιμ:

«Ναι θα είμαι στο τεχνικό τιμ, δεν είχα κάποια συζήτηση με κανέναν, αύριο θα είμαστε στο Ρέντη θα μιλήσουμε και θα είναι μια καινούργια μέρα για τον Ολυμπιακό, με την ομάδα στην πρώτη θέση».

Αναλυτικά οι δηλώσεις Λαυδαριά:

«Σχετικά με το παιχνίδι πιστεύω πως ήταν ένα παιχνίδι τακτικής από την πλευρά μας να εξουδετερώσουμε κάποια ατού του Ολυμπιακού και ήμασταν σε εξαιρετική κατάσταση στο πρώτο ημίχρονο.

Μια στιγμή αδράνειας μας έφερε πίσω στο σκορ. Μετά δεν μπορέσαμε να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι και να γυρίσουμε το σκορ ή να ισοφαρίσουμε. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και ξέρει να διαχειρίζεται το παιχνίδι όταν προηγείται.

Πιστεύω όμως πως μας αδικεί το 3-0. Θα μπορούσαμε κι εμείς να έχουμε προηγηθεί με την ευκαιρία του Μασούρα.

Δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το κόσμο της ΑΕΛ που βοήθησε. Θα τους φέρουμε χαρές αργότερα. Το μόνο που μας μένει είναι να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό στο δρόμο που έχουμε χαράξει».
Keywords
Τυχαία Θέματα