Κοντά στον Πέδρο Μαρτίνς ο Ολυμπιακός

Σε προχωρημένο στάδιο φαίνεται πως βρίσκονται οι επαφές του Ολυμπιακού με τoν Πέδρο Μαρτίνς, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, από το προσεχές καλοκαίρι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει επαφές με τη διοίκηση των «ερυθρολεύκων» και οι δυο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία.

Ο 47χρονος τεχνικός φέρεται θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισης στην
Ελλάδα, για λογαριασμό των Πειραιωτών και απομένουν να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες, για την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού θέλουν να κλείσει άμεσα το συγκεκριμένο θέμα, προκειμένου να μπορέσει ο Πορτογάλος τεχνικός να αξιολογήσει το ρόστερ της ομάδας, το προσεχές χρονικό διάστημα και να κάνει στη συνέχεια τις εισηγήσεις του για τις μετεγγραφές που θα γίνουν το καλοκαίρι.

Την ίδια στιγμή, οι Πειραιώτες φέρονται να αναζητούν και έναν τεχνικό διευθυντή. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «ερυθρόλευκοι» μελετούν περιπτώσεις πρώην ποδοσφαιριστών της ομάδας, με τα ονόματα των Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και Νίκου Νταμπίζα να βρίσκονται στο προσκήνιο. Οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν για το συγκεκριμένο θέμα τις προσεχείς ημέρες.
Keywords
Τυχαία Θέματα