Κομβικό σταυροδρόμι

Η απώλεια του Κυπέλλου Ελλάδας σε συνδυασμό με την εμφάνιση της ΑΕΚ άνοιξε θέμα Μανόλο Χιμένεθ στα διοικητικά στρώματα της Ένωσης. Κι αν πριν τον τελικό της 11ης Μαΐου είχε υπάρξει συνάντηση Μελισσανίδη-Μανόλο-Λυμπερόπουλου για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς φαίνεται πως η επόμενη μέρα μπορεί να περιλαμβάνει διαφορετικά πρόσωπα.


H εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στον τελικό με τον ΠΑΟΚ είναι αλήθεια πως προβλημάτισε τον διοικητικό ηγέτη της ΠΑΕ ΑΕΚ, που έχει αρχίσει να κάνει δεύτερες σκέψεις. Εάν θα υπάρξει αντικατάσταση των δύο ή κάποιου εκ των δύο είναι καθαρά θέμα του διοικητικού ηγέτη της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Εκτός των δύο ανδρών όμως θα πρέπει να υπάρξει και ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας. Ο Πέτρος Μάνταλος ανέφερε πως το μέλλον ανήκει σε αυτήν την ομάδα, όμως για να εξελιχθεί χρειάζεται παίκτες που θα προσφέρουν και ταχύτητα και ποιότητα, αλλά και προσωπικότητα στα αποδυτήρια.

Το να αλλάξει προπονητής και να μην έρθουν παίκτες ή να μείνει ο Χιμένεθ και να μην έρθουν παίκτες δεν θα αλλάξει τίποτα στην ΑΕΚ της νέας περιόδου. Θα φτάσουμε πάλι σε ένα σημείο, Οκτώβριο ή Νοέμβριο που θα λέμε για τα λάθη που έγιναν και τις αποφάσεις που δεν πάρθηκαν όταν έπρεπε να παρθούν. Γι’ αυτό καλύτερα ότι είναι να γίνει να συμβεί τώρα που δεν έχει χαθεί τίποτα παρά στο μέσο της περιόδου, βλέποντας ξανά την πλάτη του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι αυτή τη στιγμή. Γιατί μπορεί να επενδύσει όχι μόνο για τη νέα σεζόν, αλλά και μακροπρόθεσμα όπως είχε ξανακάνει στο πρόσφατο παρελθόν και γεύθηκε Κύπελλο Ελλάδας και Πρωτάθλημα. Πρέπει να στηθεί και να στηριχθεί ξανά ένα πλάνο και ένα ξεκάθαρο πρότζεκτ που θα οδηγήσει την ΑΕΚ στο δρόμο των επιτυχιών με ορίζοντα την «Αγιά Σοφιά».
Keywords
Τυχαία Θέματα