Κολωνός: Τα στοιχεία που έκαψαν τη μητέρα – Τα 9 “ραντεβού” που έκλεισε στη 12χρονη και η πίεση για λεφτά και “μαύρο”

Όλο και πιο ανατριχιαστικές διαστάσεις παίρνει το θρίλερ του Κολωνού. Η άτυχη 12χρονη έπεσε θύμα μαστροπείας, στην οποία ενδέχεται να συμμετείχε ενεργά και η μητέρα της, είτε κλείνοντας τα “ραντεβού” της φρίκης, είτε διαχειρίζοντας τα διαδικτυακά προφίλ που απεύθονταν σε παιδεραστές.

Η 37χρονη αρνείται τις κατηγορίες, δηλώνοντας ότι δεν γνώριζε την κόλαση που βίωνε το παιδί. Ωστόσο ανακρίτρια και εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκισή της, με τη γυναίκα να μεταφέρεται στις φυλακές Κορυδαλλού.

Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι το σκεπτικό των δικαστικών

αρχών που οδήγησε στη συγκεκριμένη εξέλιξη. Χθες, ο αστυνομικός ρεπόρτερ, Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε στο Mega ότι η μητέρα θεωρείται ότι ήταν συνδιαχειρίστρια στο chat, μέσω του οποίου εξωθείτο στην πορνεία η ανήλικη.

Πριν λίγες μέρες εξάλλου, είχε γίνει γνωστό πως το wi-fi του σπιτιού της 12χρονης ήταν ένα από τα στοιχεία που επιβάρυναν τη θέση της 37χρονης. Συγκεκριμένα, το προφίλ που είχε δημιουργήσει σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο Ηλίας Μίχος στο όνομα της ανήλικης ήταν συνδεδεμένο με το wi-fi του σπιτιού της, που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να το διαχειριζόταν η μητέρα.

Μέσω αυτού του chat η γυναίκα φέρεται να έχει κλείσει για το ίδιο της το παιδί εννέα “πελάτες”, οι οποίοι φαίνεται να έχουν δώσει τα χρήματα απευθείας στην 37χρονη και όχι στον 53χρονο ιδιοκτήτη σούπερ μάρκετ.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, πρόκειται για τον 42χρονο Γιάννη Σοφιανίδη, τον 33χρονο υπάλληλο φαρμακαποθήκης, άλλους έξι άνδρες που έχουν ταυτοποιηθεί από συνομιλίες στο blind chat και ένας ακόμη που μιλούσε με την ανήλικη αρχικά μέσω του blind chat και μετά μέσω viber και what’s up.

Τα sms και οι πιέσεις για λεφτά
Την ίδια ώρα που οι έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη και προς πάσα κατεύθυνση για τον εντοπισμό όσων κακοποίησαν την 12χρονη, η εκπομπή “Tlive” παρουσίασε έναν σοκαριστικό διάλογο μεταξύ της 37χρονης με την κόρη της, μέσω sms που αντάλλαζαν.

Σε αυτά η μητέρα πιέζει τη 12χρονη, προκειμένου να της βρει χρήματα γιατί θέλει να αγοράσει “μαύρο, τσιγάρα, πιπάκια”. Της ζητά να δανειστεί 50 ευρώ από μία γυναίκα, η οποία δεν κατονομάζεται, χρησιμοποιώντας για αυτήν υβριστικές εκφράσεις. Το παιδί της εξηγεί, μέσω μηνυμάτων πάντα, ότι η εν λόγω γυναίκα αρνήθηκε να της δώσει τα λεφτά.

Τότε η μητέρα, στέλνοντας το ένα sms μετά το άλλο, προτρέπει το παιδί να ζητήσει λιγότερα. “Ψάχνω να βρω 15 ευρώ για μαύρο, τσιγάρα, πιπάκια και δεν βρίσκω”, γράφει χαρακτηριστικά στη 12χρονη.

Κατά τις ίδιες πηγές, την περίοδο της επίμαχης συνομιλίας, η ανήλικη βρίσκεται στο νησί της θείας της για διακοπές.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι τόσο η 12χρονη, όσο και τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια της αλλά και η θεία τους δηλώνουν πως η 37χρονη είναι αθώα και δεν εμπλέκεται με κανέναν τρόπο στην υπόθεση.

Πηγή: The Toc

Keywords
Τυχαία Θέματα