Κοκόσκοφ: "Η Χίμκι έχει πλήρες ρόστερ"

Κοκόσκοφ: "Η Χίμκι έχει πλήρες ρόστερ" antoniamath11Πέμ, 11/05/2020 - 22:29

Στο παιχνίδι μεταξύ της Χίμκι και της Φενέρμπαχτσε αναφέρθηκε ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν την Παρασκευή (6/11, 19:45) και ο τεχνικός  της τούρκικης ομάδας σχολίασε το παιχνίδι, αρχικά δήλωσε:

«Το πρώτο πράγμα που πρέπει να αναφέρω είναι πως η Χίμκι διαθέτει πλήρες ρόστερ τώρα. Είναι μια διαφορετική ομάδα και η βαθμολογία της δεν σημαίνει κάτι. Είναι γεμάτη έμπειρους

παίκτες, που γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν και είναι ικανοί να το κάνουν. Επομένως, έχουμε μια μεγάλη πρόκληση μπροστά μας», στη συνέχεια, συμπλήρωσε: 

«Η Χίμκι ήταν εξαιρετική στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ερυθρό Αστέρα, επέστρεψε στο ματς και νίκησε. Νιώθουν καλά με τους εαυτούς τους. Εμείς επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι μας, με στόχο να προστατεύσουμε την έδρα μας, αν θέλουμε να θεωρούμε μια σοβαρή ομάδα επιπέδου πλέι οφ».

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Fenerbahce - Μπάσκετ Khimki - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Fenerbahce Ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ σχολίασε την αναμέτρηση της Φενέρμπαχτε με την Χίμκι και τόνισε ότι η ομάδα έχει γεμάτο ρόστερ.  Article publish on Πέμ, 11/05/2020 - 22:29 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα