Κοιτάζει Λούκμαν η Μπάγερν

Επίσημη πρόταση φέρεται να κατέθεσε η Μπάγερν Μονάχου στην Αταλάντα για την απόκτηση του Αντεμόλα Λούκμαν. Παρά το γεγονός ότι η ιταλική ομάδα δεν σκοπεύει να πουλήσει τον πολυτιμότερο επιθετικό της, καθώς ο 27χρονος έχει δηλώσει δημόσια την επιθυμία του να φύγει από τον σύλλογο.

Πάνω σε αυτή την λεπτομέρεια φαίνεται να βασίζεται η γερμανική ομάδα, μιας και σκοπεύει να αποκτήσει τον παίκτη ως δανεικό με οψιόν αγοράς.

Η Μπάγερν ψάχνει έναν επιθετικό που θα μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και να μπορεί να πλαισιώσει τον Χάρι Κέιν στην θέση του σέντερ φορ. Φαίνεται να βρίσκει αυτό που αναζητά στο πρόσωπο του Λούκμαν και μένει να φανεί αν θα επιτρέψει η Αταλάντα την παραχώρησή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα