Κομπανί: "Πνευματικά πιο δυνατός από ποτέ"

Ο Βενσάν Κομπανί μίλησε στο Sky Sports για την πορεία της Μάντσεστερ Σίτι μέχρι στιγμής στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και για το δικό του μετ' εμποδίων ξεκίνημα στη σεζόν, καθώς ταλαιπωρήθηκε από έναν τραυματισμό στην κνήμη.

"Ποτέ δεν μπορείς να υποσχεθείς πράγματα γύρω απ' την υγεία, αλλά μπορώ να πω με σιγουριά πως πνευματικά είμαι πιο δυνατός από κάθε αντίπαλο. Όταν είμαι υγιής γνωρίζω ακιρβώς τι πρέπει να κάνω και αυτό θέλω να προσφέρω στον σύλλογο και τους οπαδούς μας".

Η
ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας μετά από 14 αγωνιστικές, με διαφορά οκτώ πόντων απ' τη δεύτερη συμπολίτισσα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Κάποιοι ήδη έχουν αρχίσει να μιλούν για αήττητο πρωτάθλημα!

"Σε κάθε παιχνίδι έχουμε πιθανότητα να κερδίσουμε. Έχω εμπειρία από ανάλογη αήττητη πορεία μέχρι τον Δεκέμβριο. Είναι ευχάριστο, αλλά και πολύ δύσκολο. Το καλύτερο είναι να μην το σκεφτόμαστε. Αν φτάσουμε κοντά τις τελευταίες αγωνιστικές θα είμαι χαρούμενος να μιλάω γι' αυτό, αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχει κανένα νόημα".
Keywords
Τυχαία Θέματα