Κλοπ: «Δεν παίζουμε… monopoly στις μεταγραφές»

Ο Γερμανός τεχνικός δήλωσε πως οι «κόκκινοι» δεν είναι διατεθειμένοι να παίξουν… monopoly και να ξοδέψουν πολλά χρήματα. Παράλληλα, στάθηκε στην απόκτηση του Κόντι Χάκπο, τον οποίο φάνηκε να πιστεύει πολύ και να θεωρεί πως θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του.

Χαρακτηριστικά, ο Κλοπ δήλωσε: «Βρίσκομαι εδώ επτά ολόκληρα χρόνια και κάτι λίγους μήνες… και κάθε μεταγραφική περίοδος είναι πάνω κάτω η ίδια και μιλάμε για τέτοια πράγματα λες και τα χρήματα δεν παίζουν ρόλο. Ποιος νοιάζεται; Δε γίνεται να ξοδεύεις

έτσι απλά λεφτά. Δε θέλω να σας απογοητεύσω, αλλά μόλις αποκτήσαμε έναν εξαιρετικό παίκτη όπως ο Κόντι Χάκπο, και το επόμενο πράγμα που διαβάζουμε τι είναι; Ποιος είναι ο επόμενος; Είναι λες και δεν είχαμε ομάδα, ειλικρινά! Δεν μπορούμε να παίζουμε monopoly Ποτέ δεν το κάναμε και δεν το καταλαβαίνω. Δε γίνεται άλλωστε μόνο να ξοδεύουμε και ποτέ δεν ήταν έτσι. Πάντα εξετάζουμε αναλόγως τις περιπτώσεις μας και είναι μέρος της φιλοσοφίας μας να δουλεύουμε με πίστη και αφοσίωση στους παίκτες που βρίσκονται στην ομάδα μας και να μην τους αμφισβητούμε λέγοντας πως χρειαζόμαστε κάποιον άλλο σε αυτή τη θέση».

Keywords
Τυχαία Θέματα