Κλοπ: «Ανταγωνιζόμαστε για τους βαθμούς, όχι για το στυλ»

Ο Γιούργκεν Κλοπ τονίζει ότι η Λίβερπουλ δεν παίζει το ποδόσφαιρο της Μάντσεστερ Σίτι, αλλά μπορεί να παίρνει αποτελέσματα.

Οι «ρεντς» κέρδισαν στην έδρα της Τσέλσι και έκαναν το «έξι στα έξι» στην Πρέμιερ Λιγκ, με τον Γερμανό τεχνικό να μην έχει διάθεση σύγκρισης της ομάδας του με την πρωταθλήτρια, η οποία μία μέρα νωρίτερα είχε κερδίσει 8-0 τη Γουότφορντ.

«Δεν μπορούν να παίξουν πολλές ομάδες το ποδόσφαιρο που παίζει η Σίτι, είδα τα στιγμιότυπά της, οκτώ γκολ και τρία δοκάρια. Όμως εμείς παίζουμε
με τον δικό μας τρόπο και προσπαθούμε να κερδίζουμε. Ο στόχος μας είναι να παίρνουμε τους τρεις πόντους. Δεν ανταγωνιζόμαστε στην τεχνική και το στυλ, αλλά για τους βαθμούς», είπε ο Κλοπ, που έσπευσε πάντως να τονίσει ότι είναι πολύ νωρίς για οποιαδήποτε κουβέντα όσον αφορά τον τίτλο:

«Έχουν γίνει έξι από 38 ματς, είναι λίγο νωρίς. Δεν έχουμε κερδίσει τίποτα εγχώρια εκτός από μεμονωμένα παιχνίδια και πρέπει να συνεχίσουμε. Όλοι θέλουν να μας κερδίσουν και δικαίως, οπότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι' αυτούς».
Keywords
Τυχαία Θέματα