"Κλείδωσε" το Γιουρόπα και... ελπίζει η Ατλέτικο

Την πρώτη της νίκη για φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ πανηγύρισε η Ατλέτικο Μαδρίτης, που επικράτησε 2-0 της Ρόμα στο "Μετροπολιτάνο", εξασφάλισε την τρίτη θέση στον τρίτο όμιλο και ελπίζει σε... θαύμα σε ότι αφορά την πρόκριση.

Το σκορ άνοιξε ο Γκριεζμάν στο 69' με εκπληκτικό ανάποδο ψαλίδι έπειτα από σέντρα του Κορέα, για να έρθει και η αποβολή του Πέρες στο 83' με δεύτερη κίτρινη, προκειμένου να κάνει πιο εύκολο το έργο των "ροχιμπλάνκος".

Το τελικό 2-0 έγραψε ο Γκαμεϊρό στο 85ο λεπτό, όταν μετά την
κάθετη του Γκριεζμάν, πέρασε και τον Άλισον για να πλασάρει από πλάγια.

Η ομάδα του Σιμεόνε ανέβηκε έτσι στους 6 βαθμούς, με τη Ρόμα να μένει δεύτερη με 8, πίσω από την Τσέλσι που είναι ήδη στους 16 με 10 πόντους. Οι Ισπανοί θέλουν μόνο νίκη την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Τσέλσι στο Λονδίνο και ταυτόχρονα να μην νικήσει η Ρόμα την (αδιάφορη) Καραμπάγκ στην Ιταλία. Οι Ρωμαίοι με τη σειρά τους, τελειώνουν την υπόθεση πρόκριση από τη στιγμή που νικήσουν τους Αζέρους, ενώ περνούν τόσο με ισοπαλία όσο και με ήττα, αρκεί η Ατλέτικο να μην πάρει το τρίποντο στο "Στάμφορντ Μπριτζ". Η ισοβαθμία ανάμεσα σε ροχιμπλάνκος και τζιαλορόσι, ευνοεί τους πρώτους.

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο

Καραμπάγκ-Τσέλσι 0-4
Ατλέτικο Μαδρίτης-Ρόμα 2-0

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου σε 5 ματς

1) Τσέλσι 10 (15-7)
2) Ρόμα 8 (8-6)
3) Ατλέτικο Μαδρίτης 6 (4-3)
4) Καραμπάγκ 2 (2-13)
Keywords
Τυχαία Θέματα