Κλαβέρ: “Ήθελα να φορέσω ξανά τη φανέλα της Βαλένθια”

Ο έμπειρος φόργουορντ στις πρώτες του δηλώσεις, μετά την επιστροφή του στην ισπανική ομάδα, στάθηκε στη δουλειά που γίνει στον σύλλογο και τόνισε πως είναι αισιόδοξος για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Ήθελα να φορέσω ξανά τη φανέλα της Βαλένθια. Τα συναισθήματά μου ήταν καλά, ήμουν με την ομάδα μόνο για μια εβδομάδα, αλλά φαίνεται ότι είναι περισσότερο. Ο ρυθμός που κάνουμε προπόνηση και στα δύο παιχνίδια που έχουμε παίξει είναι καλός και αυτό βοηθά επίσης.

Αλλά τώρα το σημαντικό είναι να λειτουργούν

τα πλάνα που έχουμε θέσει, να τα αφομοιώνουμε καλά και ότι όταν το παιχνίδι είναι ρευστό. Πιστεύω ότι έχουμε παίκτες με πολύ ταλέντο που μπορούν να εκμεταλλευτούν αυτό το παιχνίδι και ότι σιγά σιγά θα πάει καλύτερα.

Με την προπόνηση που κάνουμε, όλα είναι εύκολα και όλα είναι αρκετά ρευστά και αυτό με βοηθάει και τον τρόπο παιχνιδιού μου. Τώρα πρέπει να διορθώσουμε λεπτομέρειες, αλλά νομίζω ότι θέτουμε τις σωστές βάσεις.

Είναι πολυτέλεια και είναι κάτι που πρέπει να εκμεταλλευτούμε και που πρέπει επίσης να εκμεταλλευτούν. Το να έχουν λεπτά στην ACB είναι κάτι πολύ σημαντικό για να μεγαλώσουν, ώστε να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και στη συνέχεια, αν χρειαστεί, να τους ενημερώσουν ότι είναι μέρος της ομάδας”.

Keywords
Τυχαία Θέματα