Κλαμπ Μπριζ – Γάνδη 2-0: Πήρε τη «Μάχη της Φλάνδρας» (hls)

Η πρωταθλήτρια πήρε τη μόλις δεύτερη νίκη της σε οκτώ ματς, παραμένοντας πάντως αήττητη αυτό το διάστημα, ενώ κέρδισε μετά από πέντε σερί ισοπαλίες στην έδρα της.

Η Γάνδη, πλήρωσε τις απουσίες αλλά και την κούραση από τα 120′ του ευρωπαϊκού παιχνιδιού της Πέμπτης με την Κάραμπαγκ, χάνοντας τη «Μάχη της Φλάνδρας» για την 27η Αγωνιστική της Pro League.

Η Μπριζ είχε ευκαιρίες στο α’ μέρος με τους Μπιουκάναν, Φανάκεν, Γιουτγκλά και Λανγκ, ενώ η Γάνδη προσπάθησε

στις αντεπιθέσεις με Όρμπαν και Φορτούνα.

Απόλυτα κυρίαρχοι οι γηπεδούχοι στο β’ μέρος, μετά από δύο καλές ευκαιρίες του Γιουτγκλά, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 73′ με κεφαλιά του Μέϊερ μετά από σέντρα του Μάτα.

Στις καθυστερήσεις, ο πρώην παίκτης της Γάνδης, Γιάρεμτσουκ, κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Φανάκεν για το τελικό 2-0.

Kλαμπ Μπριζ (Πάρκερ): Μινιολέ – Μάτα, Χέντρι (25′ Σιλά), Μέχελε, Μέιερ – Φανάκεν, Νίλσεν, Σόουα (90+5′ Νούσα) – Μπιουκάναν, Γιουτγκλά (85′ Γιάρεμτσουκ), Λανγκ (85′ Ριτς).
Γάνδη (Φανχάζεμπρουκ): Ναρντί – Οκούμου (46′ Αγκμπόρ), Ενγκαντέ, Τορουναρίγκα – Φοφανά (78′ Ντεπουάτρ), Κουμς, Ντε Σαρτ, Φορτούνα (86′ Φαν Ντάλε), Χονγκ – Όρμπαν, Κάιπερς (86′ Χάουγκε).

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κλαμπ Μπριζ – Γάνδη 2-0, Πήρε, Μάχη, Φλάνδρας,klab briz – gandi 2-0, pire, machi, flandras