Κινδυνεύει να χάσει και Ταπόκο

Δεν είναι ευχάριστα τα νέα για τον Κέβιν Ταπόκο, ο οποίος είναι ο μεγάλος άτυχος του Πανιωνίου στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ο Γάλλος μέσος ξαφνικά βρέθηκε στο έδαφος πιάνοντας τη σπονδυλική του στήλη, με τον Χρήστο Δάρα να μπαίνει αμέσως στον αγωνιστικό χώρο για να διαπιστώσει το μέγεθος του τραυματισμού.

Ο Ταπόκο παρά τις προσπάθειες να σταθεί ξανά στα πόδια του δεν μπορούσε ούτε καν να σηκωθεί και μεταφέρθηκε στα αποδυτήρια,
όπου με τη βοήθεια των φυσικοθεραπευτών και με ενέσεις μυοχαλαρωτικών άρχισε να ηρεμεί. Το γεγονός ότι ένιωθε τα πόδια του μουδιασμένα ανάγκασε το Δάρα να τον στείλει στο Ιατρικό του Παλαιού Φαλήρου για να κάνει μαγνητική.

Τα αποτελέσματα έδειξαν πως έχει υποστεί τραυματική κήλη στον τελευταίο δίσκο της σπονδυλικής στήλης και έτσι θα χρειαστεί να μείνει στο νοσοκομείο την Κυριακή, με το Δάρα να χορηγεί έντονη φαρμακευτική αγωγή τις επόμενες 2-3 μέρες προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα. Ανάλογα το πως θα αντιδράσει ο οργανισμός του Ταπόκο θα αποφασιστούν και οι επόμενες κινήσεις δίχως να αποκλείεται το χειρουργείο για τον μέσο του Πανιωνίου. Κάτι πάντως που με τις πρώτες εκτιμήσεις του κυρίου Δάρα δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, υπάρχει όμως σαν σενάριο.

Ο Ταπόκο αν όλα πάνε καλά μπορεί να είναι έτοιμος και την Κυριακή κόντρα στον Παναθηναϊκό, μπορεί όμως να μείνει εκτός δράσης και για μεγάλο διάστημα. Τα πάντα θα εξαρτηθούν από το πως θα αντιδράσει ο οργανισμός στη φαρμακευτική αγωγή.
Keywords
Τυχαία Θέματα