Κηφισιά-Παναθηναϊκός Β’ 2-0: Πρεμιέρα με το αριστερό για τους «πράσινους»

Η ομάδα των Βορείων προαστίων της Αττικής μπήκε πολύ δυνατά στο χορτάρι, κυριάρχησε στα πρώτα λεπτά και κατόρθωσε μόλις στο 9ο λεπτό να ανοίξει το σκορ.

Συγκεκριμένα, σε ένα κόρνερ από τα αριστερά η άμυνα του Παναθηναϊκού δεν απομάκρυνε σωστά, η μπάλα έμεινε στην περιοχή και ο αμυντικός Γιάννης Σωτηράκος με σουτ την έστειλε στα δίχτυα. 

Στο 26ο λεπτό και ενώ ο Παναθηναϊκός είχε ισορροπήσει

κάπως το παιχνίδι, η Κηφισιά διπλασίασε τα τέρματα της. Ο Ρόμπι έκανε λάθος πάσα πάνω στον Οικονομίδη στο χώρο του κέντρου, ο μέσος των γηπεδούχων έκανε διαγώνια κίνηση μέσα στην περιοχή, η άμυνα του τριφυλλιού δεν τον σταμάτησε, και εκείνος επιχείρησε το διαγώνιο σουτ και νίκησε τον Χριστογεώργο.

Οι «πράσινοι» βελτιώθηκαν στην συνέχεια του παιχνιδιού, είχαν μία τεράστια ευκαιρία με το Μαραθωνίτη, το σουτ του οποίου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι (54′) αλλά γκολ δεν βρήκαν και το 2-0 δεν τροποποιήθηκε μέχρι το φινάλε.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Μιχελής, Πριόνας, Σωτηράκος, Αρτυματάς, Γκότοβος (34′ Παπασσάβας), Οικονομίδης (88′ Μικριτσιαν) Ντοριβάλ, Καλλέργης (68’ Καραγκούνης), Πρίτσας (34′ Παυλάκης), Τέτεϊ, Κρητικός

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Β‘: Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Ρόμπι (46′ Αντωνίου), Σιδεράς, Μαρτίνης, Θεοχάρης (88′ Καρβούνης) Αθανασακόπουλος, Ηλιάδης (62′ Σαρδελής), Μαραθωνίτης (77′ Τουρκοχωριτης) Τσιριγώτης (77’ Σεχου) Ενγκμπακοτό

Keywords
Τυχαία Θέματα