Κηφισιά: Ήρθε πρόταση για Αμανί

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ιβοριανός άσος έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των υπεύθυνων της Σερκλ Μπριζ και στην Κηφισιά σκέφτονται σοβαρά την περίπτωση παραχώρησης των δικαιωμάτων του.

Ο 28χρονου ποδοσφαιριστής γνωρίζει καλά το συγκεκριμένο πρωτάθλημα, καθώς στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τις Έουπεν, Σαρλερουά, Σταντάρ Λιέγης αλλά και στην Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, με τη φανέλα της οποίας πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις

και καθιερώθηκε στο πρωτάθλημα της χώρας.

Μετά το Βέλγιο, συνέχισε την καριέρα του στην Ελλάδα και την Κηφισιά, με την οποία διατηρεί συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Αμανί αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας των βορείων προαστίων, καταγράφοντας 33 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό τέσσερα γκολ και μία ασίστ.
Με την παρουσία του στην Ελλάδα, οι άνθρωποι της Σερκλ Μπριζ αποφάσισαν να του χτυπήσουν την πόρτα με την προσδοκία να τους βοηθήσει τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα