Κηφισιά – Βόλος 0-0: «Παλικάρι» στην Καισαριανή (pics, videos)

Εκτός έδρα ισοπαλία για τον Βόλο με την Κηφισιά, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό στη «μάχη» παραμονής στην κατηγορία.

Οι Θεσσαλοί αγωνίστηκαν για ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο στην Καισαριανή, καθώς ο Ασλανίδης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 45ο λεπτό. Η ομάδα του Άνχελ Λόπεθ παραμένει στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ εκείνη του Κώστα Μπράτσου μαζί με τον ΠΑΣ Γιάννινα κινδυνεύουν με υποβιβασμό στη SL2.

ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

Ο Κώστας Μπράτσος επέλεξε σύστημα 4-2-3-1 για την Κηφισιά με τον Αναγνωστόπουλο κάτω από τα δοκάρια. Στο δεξί άκρο ο Γκόμπελιτς, ενώ στο αριστερό ο Μιλίτσεβιτς. Δίδυμο στο κέντρο της άμυνας οι Τεϊσέιρα και Τσάπαν. Στα χαφ οι Σολόα και Τσανάτζια. Ο Κλωναρίδης στο δεξί εξτρέμ και ο Μενέντες στο αριστερό. Στην κορυφή ο Τεττέι και πίσω ο Μπιφουμά.

SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΚΗΦΙΣΙΑ – ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Με 4-3-3 ο Βόλος του Άνχελ Λόπεθ, κάτω από τα γκολπόστ ο Κόβατς. Τετράδα στην άμυνα με τους Άλχο, Ασλανιδής, Καλογερόπουλος Μύγα από τα αριστερά προς τα δεξιά. Στον άξονα οι Γκλάβτσιτς, Μπαριέντος και Ντε Καμπς. Τριάδα και στην επίθεση με τους Κόμπα, Ασεχνούν και Γκαρσία.

ΤΟ ΠΑΝΩ «ΧΕΡΙ» Η ΚΗΦΙΣΙΑ, ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΕ Ο ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ

Ανώτερη η Κηφισιά καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους, κόντρα στο Βόλο. Στο 2ο λεπτό ο Μπιφουμά εκτέλεσε το κόρνερ, η άμυνα του Βόλου απομάκρυνε και η μπάλα στρώθηκε στον Μενέντες, ο οποίος με δυνατό σουτ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Κόβατς.

Λίγο αργότερα το παιχνίδι διακόπηκε από τον Αχιλλέα Μπέο, ο πρόεδρος του Βόλου εξέφρασε τα παράπονα του για τον αριθμό των ατόμων στα επίσημα του γηπέδου. Τα πνεύματα ηρέμησαν και το παιχνίδι συνεχίστηκε.

Στο 20ο λεπτό ο Βόλος εκτέλεσε το πλάγιο άουτ, η μπάλα έφτασε στην μικρή περιοχή της Κηφισιάς και στον Κόμπα. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής βρέθηκε απέναντι από τον Αναγνωστόπουλο, ο κίπερ των γηπεδούχων απέκρουσε αρχικά το σουτ. Στην επαναφορά ο Κόμπα έχασε σπουδαία ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ.

SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΚΗΦΙΣΙΑ – ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Στο 32′ ο Ασεχνούν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για τον Βόλο, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ πάνω στον Τεϊτέιρα. Πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους η ομάδα του Άνχελ Λόπεθ έμεινε με 10 παίκτες, καθώς ο Ασλανίδης αποβλήθηκε από τον διαιτητή με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ της ισοπαλίας.

ΟΛΑ ΣΤΟ… ΜΗΔΕΝ

Χωρίς δράση στο δεύτερο μέρος στην Καισαριανή για την Κηφισιά και τον Βόλο. Οι γηπεδούχοι κυκλοφόρησαν όμορφα την μπάλα, δημιούργησαν ευκαιρίες αλλά δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Αντίθετα ο Βόλος «κράτησε» στάση άμυνας και οι δύο ομάδες έμειναν στο μήδεν. Η Κηφισιά παραμένει στην 13η θέση με 16 βαθμούς, όπως και ο Βόλος βρίσκεται στην 12η με 17.

SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΚΗΦΙΣΙΑ – ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Η ταυτότητα του ματς:

Κηφισιά – Βόλος, 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League.
Γήπεδο: Μιχάλης Κρητικόπουλος.

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Πουλικίδης.
Βοηθοί: Χασάν Κούλα, Λάμπρος Διαμαντής.
4ος: Παναγιώτης – Ραφαήλ Τσιάρας.
VAR: Αναστάσιος Παπαπέτρου.
AVAR: Δημήτρης Σαμοΐλης

Κίτρινες: 55′ Τεϊσέιρα, 84′ Γιοβάντσιτς – 33′, 45′ Ασλανίδης, 50′ Γκαρσία, 77′ Άλχο, 80′ Μύγας
Κόκκινες: 45′ Ασλανίδης
Γκολ: –

Κηφισιά (Κώστας Μπράτσος, 4-2-3-1): Αναγνωστόπουλος, Τσάπαν, Γκόμπελιτς (82′ Γιοβάντσιτς), Μιλίσεβιτς, Τεϊσέιρα, Σολόα (67′ Σναϊντερλάν), Κανατζίγια, Μενέντες, Μπιφουμά, Κλωναρίδης (66′ Ιλίεφ) Τεττέι.

Στον πάγκο έμειναν οι: Κρίστινσον, Μποτία, Κωνσταντακόπουλος, Πάρρας, Νίνης, Πρίτσας.

Βόλος (Άνχελ Λόπεθ, 4-3-3): Κόβατς, Άλχο, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Μύγας, Γκλάβτσιτς (45+1′ Ράσιτς), Μπαριέντος (53′ Τσοκάνης), Ντε Καμπς (53′ Τρουιγέ), Κόμπα, Ασεχνούν (89′ Μωραΐτης), Γκαρσία.

Στον πάγκο έμειναν οι: Κόστιτς, Τάχατος, Ποπέσκου, Μπερτόλιο, Ντέλετιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα