Κηδεία Τζώρτζη Μονογυιού: Υποβασταζόμενη η μητέρα του – Ράκος η σύζυγος και η αδερφή του [Εικόνες-Βίντεο]

Σε κλίμα οδύνης η Μύκονος αποχαιρετά τον Τζώρτζη Μονογυιό καθώς συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες είπαν το τελευταίο αντίο στον 45χρονο, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στην ασφάλτο την περασμένη Πέμπτη, μετά το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε στη Βούλα με τη Ferrari που οδηγούσε.

Η σορός του έφτασε στη Μύκονο νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης με το πλοίο της γραμμής. Τραγική φιγούρα η μητέρα του, Ελένη Ξυδάκη, η οποία βγήκε από το πλοίο υποβασταζόμενη

από την κόρη της Κατερίνα, βουλευτή της ΝΔ.

“Γιώργη μου, πού είσαι αγοράκι μου;”

Όλοι λύγισαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά, όταν έφτασε εκεί η κυρία Ελένη, μαυροντυμένη και με τον πόνο να καθρεφτίζεται στο πρόσωπό της.

“Γιώργη μου, πού είσαι αγοράκι μου;”, φώναξε έξω από τον ναό, κάνοντας τους πάντες να δακρύσουν.

Οι σπαρακτικές της φωνές έσπασαν τη σιωπή που επικρατούσε έξω από την εκκλησία. “Παιδί μου! Γιώργη μου! Πού είσαι αγοράκι μου; Δεν μπορώ, Παναγίτσα μου“, φώναζε η μητέρα του επιχειρηματία, με την κόρη της να προσπαθεί να τη στηρίξει και να την κρατήσει όρθια για να μην καταρρεύσει.

“Ο Τζώρτζης απλά έφυγε”

Συντετριμμένη και η αδερφή του εκλιπόντος και βουλευτής της ΝΔ, Κατερίνα Μονογυιού η οποία ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Γιώργο και τον Ανέστη, τους φίλους του αδερφού της, “που ήταν αυτοί οι άνθρωποι που απεγκλώβισαν την Αθηνά και έβγαλαν και τον αδερφό μου να κοιμάται”, όπως είπε .

“Ο Τζώρτζης απλά έφυγε, απλά πήγε σε μια άλλη διάσταση. Το σώμα του είναι εδώ, η ψυχή του είναι κοντά στον Χριστό”, είπε στους δημοσιογράφους, και κατέληξε: “Σας ευχαριστώ που σεβαστήκατε τη στιγμή”.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο ενώ η 35χρονη σύζυγος του Τζώρτζη Μονογυιού, που νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση μετά το φρικτό τροχαίο με τη Ferrari, πληροφορήθηκε μόλις χθες τον χαμό του 45χρονου.

Η γυναίκα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ξέσπασε σε λυγμούς και ζήτησε να βγει από το νοσοκομείο προκειμένου να αποχαιρέτησε τον σύζυγό της, κάτι που δεν της επέτρεψαν οι γιατροί λόγω της κατάστασης της υγείας της.

Πηγή: ΤΗΕΤΟC

Keywords
Τυχαία Θέματα