Κιάκος: "Αφιερώνω το γκολ στον ανιψιό μου τον Άγγελο που έχει καρκίνο" (vid)

Κιάκος: "Αφιερώνω το γκολ στον ανιψιό μου τον Άγγελο που έχει καρκίνο" (vid)antoniamath11Κυρ, 01/10/2021 - 17:37

Στην κάμερα των καναλιών Novasports και στον Ευγένιο Δαδαλιάρα μίλησε ο Γιάννης Κιάκος, ο παίκτης του Βόλου αναφέρθηκε στο τελικό αποτέλεσμα και στο γκολ του. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αφιέρωσε το γκολ

του, στον ανιψιό του, τον Άγγελο που αντιμετωπίζει για δεύτερη φορά τον καρκίνο. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το γκολ και το παιχνίδι: "Χάρηκα για το γκολ που πέτυχα. Δυστυχώς δεν ήρθε με τη νίκη. Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή και τις ευκαιρίες. Αποδείξαμε για άλλη μια φορά ότι μπορούμε να κοντράρουμε τέτοιες ομάδες". 

http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/0_1_VOLOS_NEW.mp4186816510/01/2021 15:30ΠΑΟΚ-Βόλος: 0-1 (11')//-->


Για την ομάδα του ΠΑΟΚ: "Ο ΠΑΟΚ είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Προσπαθήσαμε και εμείς μέχρι το τέλος. Συνήθως όταν δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό η θα βάλεις γκολ ή θα δεχθείς".

Για το γκολ του και την αφιέρωση του: "Η καρδιά και το Α είναι για το ανιψάκι μου στην Γερμανία που αντιμετωπίζει για δεύτερη φορά καρκίνο. Το γκολ το αφιερώνω στον Άγγελο και είμαι δίπλα του". 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Βόλος - Ποδόσφαιρο Off Off On Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΠΣ Βόλος ΕΛΛΑΔΑ Ο Γιάννης Κιάκος αναφέρθηκε στο πρώτο γκολ που πέτυχε στην μεγάλη κατηγορία και τόνισε ότι το αφιερώνει στον ανιψιό του, τον Άγγελο που πάσχει από καρκίνο. Article publish on Κυρ, 01/10/2021 - 17:37 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα