Κι όμως είναι μισός!

Ακόμα ένα σπουδαίο ματς στο φαληρικό γήπεδο, αυτή τη φορά για τη Superleague 1 με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την ΑΕΚ. Οι φίλοι της ερυθρόλευκης ομάδας θα κατακλύσουν την εξέδρα σε ένα σχεδόν sold out, τουλάχιστον μέχρι την ώρα που γράφεται το άρθρο. Η αισιοδοξία είναι διάχυτη στους φιλάθλους του Ολυμπιακού,
οι οποίοι περιμένουν πολλά γκολ και επιστροφή στην κορυφή της Superleague 1.

Όλα αυτά την ώρα που ο Ολυμπιακός είναι... κομένος στη μέση. Ας μην ξεχνάμε πως στην απουσία του Κώστα Φορτούνη από τον περασμένο Ιούλιο, ήρθε να προστεθεί η απουσία του Ματιέ Βαλμπουενά πριν μια εβδομάδα. Η ομάδα του Μαρτίνς με αυτόν τον τρόπο έχασε τα "γρανάζια" της, τους παίκτες που συνδέουν αρμονικά την αμυντική με την επιθετική γραμμή.

Κι όμως η ευφορία παραμένει! Ο Ολυμπιακός βλέπεται έδωσε εξετάσεις χωρίς Φορτούνη και Βαλμπουενά στα παιχνίδια με ΟΦΗ και Μπάγερν Μονάχου. Δύο εντελώς διαφορετικές αναμετρήσεις, στις οποίες ο Μαρτίνς κατάφερε να βρει τρόπους να δημιουργήσει. Με κεκτημένη λοιπόν ταχύτητα και με ένα νέο τέχνασμα, προσαρμοσμένο στην ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός θα δημιουργήσει και σήμερα φάσεις.

Το βάρος λογικά θα το σηκώσουν οι Ποντένσε, Ομάρ, Τσιμίκας και Μασούρας από τα δημιουργικά άκρα, σημαδεύοντας τους εύστοχους Ελ Αραμπί και Σουντανί. Χωρίς τους δύο ποιοτικότερους μέσους του, ο... μισός Ολυμπιακός κατάφερε στα δύο τελευταία ματς να βρει 26 τελικές προσπάθειες και τέσσερα γκολ! Η έμφαση στη φιλοσοφία και όχι στην προσωπολατρεία από πλευράς Μαρτίνς πιάνει τόπο εδώ και καιρό.
Keywords
Τυχαία Θέματα