Κερδισμένη η Πάλας

Η Κρίσταλ Πάλας πέρασε νικηφόρα με 2-0 από την έδρα της Χάντερσφιλντ και βγήκε από την ζώνη υποβιβασμού της Πρέμιερ Λιγκ.

Η ομάδα του Ρόι Χότζον πήρε την πρώτη της νίκη σε οκτώ παιχνίδια και έφτασε στον πόντο την σημερινή της αντίπαλο.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 23ο λεπτό με τον Τόμκινς, ενώ το 0-2 έκανε στο 68' ο Μιλιβόγεβιτς με το έκτο του εύστοχο πέναλτι στη σεζόν.

Η Μπόρνμουθ κέρδισε με 2-1 εντός την Γουέστ Μπρόμιτς και την καταδίκασε στην έβδομη σερί ήττα της, που την φέρνει ακόμα πιο κοντά στην Τσάμπιονσιπ.

Οι «μπάγκις» προηγήθηκαν
στο σκορ στο 49' με τον Ροντρίγκες, αλλά ένα γκολ του Άιμπ στο 77' και μία τρομερή εκτέλεση φάουλ απο τον Στάνισλας στο 89' έφεραν τα πάνω - κάτω.

Σε δύσκολη θέση παραμένει και η Στόουκ, που έχασε 2-1 εντός έδρας από την Έβερτον, η οποία κέρδισε για πρώτη φορά μετά τον Δεκέμβριο μακριά από το «Γκούντισον Παρκ».

Οι γηπεδούχοι έμειναν από το 30' με δέκα παίκτες λόγω σκληρού τάκλιν του Άνταμ στον Ρούνι και η Έβερτον το εκμεταλλεύτηκε ανοίγοντας το σκορ στο 69' με το τρίτο γκολ του Τοσούν σε ισάριθμα παιχνίδια. Ο Τσούπο - Μοτίνγκ ισοφάρισε στο 77' όμως ο Τούρκος στράικερ χάρισε τη νίκη στην ομάδα του στο 84'.

Τα αποτελέσματα στην Πρέμιερ Λιγκ (31η Αγωνιστική):

Σάββατο

Μπόρνμουθ - Γουέστ Μπρόμιτς 2-1
(77' Άιμπ, 89' Στάνισλας - 49' Ροντρίγκεζ)

Χάντερσφιλντ - Κρ. Πάλας 0-2
(23' Τόμκινς, 68' πεν. Μιλιβόγεβιτς)

Στόουκ - Έβερτον 1-2
(77' Τσούπο - Μοτίνγκ - 69', 84' Τοσούν)

Λίβερπουλ - Γουότφορντ (19:30)
Keywords
Τυχαία Θέματα