Κέρδισε 1 Eλβετικό Ρολόι LOTUS

Το Novasports.gr μέσα από τον νέο του διαγωνισμό σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις το απόλυτο δώρο! Ένα ελβετικό ρολόι LOTUS για την αγαπημένη σου! Δήλωσε τώρα συμμετοχή μέχρι την Τρίτη 5 Ιουνίου στις 23:59 και γίνε ο μεγάλος τυχερός που θα το κερδίσει. Τα ωρολόγια LOTUS
ανήκουν στον Όμιλο FESTINA GROUP.

LOTUS , τα πολύ γνωστά ρολόγια του Festina Group και της φόρμουλα 1, με παγκόσμιο Πρωταθλητή τον MARC MARQUEZ , σήμερα στα χέρια της MEGAN FOX ! Τα δυναμικά και συγχρόνως κομψά ρολόγια Lotus , ανήκουν στον Όμιλο Festina Group. Ποιοτικά Ρολόγια Lotus, γυναικεία και ανδρικά, για όλες τις ώρες. Ένα δυνατό όνομα, σε προσιτές τιμές. Συνδιάζονται πολύ ωραία με τα ατσάλινα κοσμήματα LOTUS STYLE.
Τα ωρολόγια Lotus έχουν μια απίστευτη συλλογή 800 μοντέλων . Από το απλό λουράκι , το γυναικείο μπρασελέ ατσάλινο η επίχρυσο , το ρολόι τσέπης , το χρονόμετρο απλό η σύνθετο , μέχρι την ολόχρυση σειρά ωρολογίων των 18 καρατίων με μπριγιάν.

Το δώρο του διαγωνισμού είναι μία προσφορά του Ομίλου ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ & ΣΙΑ, αποκλειστικών αντιπρoσώπων του FESTINA GROUP για Ελλάδα & Κύπρο (ακολουθήστε σε: Facebook, Instagram, Site)"
Keywords
Τυχαία Θέματα