Κεντζιόρα: “Καλύτερο για μένα να παίζω πιο συχνά ως κεντρικός αμυντικός” (videos)

Ο Τόμας Κεντζιόρα έδωσε συνέντευξη στην ιστοσελίδα laczynaspilka.pl, στην πατρίδα του. Ο Πολωνός αναφέρθηκε και στην επιλογή της θέσης από τον Ραζβάν Λουτσέσκου καθώς εκτός από δεξιός μπακ, ο Πολωνός έχει παίξει και ως δεξιός κεντρικός αμυντικός και επίσης είπε τα καλύτερα λόγια για την κατάσταση που βρίσκεται ο ΠΑΟΚ.

Για τη θέση είπε: “Άρχισα να παίζω περισσότερο, κυρίως ως κεντρικός αμυντικός. Νομίζω ότι είναι καλύτερο για μένα να παίζω πιο συχνά σε αυτή τη θέση. Στα τελευταία παιχνίδια του ΠΑΟΚ

έπαιζα μόνο στο κέντρο της άμυνας αλλά αν χρειαστεί κάτι ο προπονητής, μπορώ να παίξω και εκεί αλλά και στα δεξιά. Νιώθω καλά στην ομάδα, στον ΠΑΟΚ. Η Θεσσαλονίκη είναι ένα πολύ καλό μέρος για να ζεις, οπότε είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ”.

Πρόσθεσε: “Η αλήθεια ειναι ότι σε όποια ομάδα και αν έχω παίξει έχω κατακτήσει και από έναν τίτλο.Ελπίζω να πάνε όλα καλά και στον ΠΑΟΚ. Έχουμε πολύ καλή ομάδα, παίζουμε πολύ καλά και όλα εξαρτώνται από εμάς. Εχουμε πολύ δρόμο μπροστά και όλα είναι μπροστά μας”.

Keywords
Τυχαία Θέματα