Κεντζιόρα: «Επικεντρωνόμαστε στον εαυτό μας. Ξέρουμε τί πρέπει να κάνουμε…» (video)

Η πρώτη του γνωριμία με τον ΠΑΟΚ ήταν πέρσι τον Ιανουάριο, όταν αποκτήθηκε ως δανεικός από την Ντιναμό Κιέβου ως εναλλακτική λύση για το δεξί άκρο της άμυνας. Περίπου στην ίδια λογική, επέστρεψε με τον ίδιο τρόπο από την ουκρανική ομάδα όμως η σεζόν εξελίχθηκε εντελώς διαφορετικά τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα του. Ο λόγος για τον Τόμας Κεντζιόρα…

Βασικός κι αναντικατάστατος στο κέντρο της άμυνας του «Δικεφάλου», που συνεχίζει να παίζει ασταμάτητα

σε διαδοχικούς αγώνες από τον Ιανουάριο και μετά κατέχοντας τη 2η θέση στην ομάδα σε χρόνο συμμετοχής πίσω από τον… νο1 αναντικατάστατο, Ντόμινικ Κοτάρσκι (σ.σ. 3.794’ σε 44 αγώνες έναντι 4.176’ σε 49).

Από τους κορυφαίους στη θέση του στο Πρωτάθλημα και με καθοριστικά συνεισφορά με γκολ που σημείωσε σε αναμετρήσεις υψηλών απαιτήσεων και σημασίας για την ομάδα του.

Το Novasports.gr συνάντησε την… «ήρεμη δύναμη» του ΠΑΟΚ, αμέσως μετά την προπόνηση της Παρασκευής το απόγευμα στη Νέα Μεσημβρία και συζήτησε μαζί του για τη σεζόν και πώς εξελίχθηκε τόσο απρόβλεπτα για τον ίδιο, για τον παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, την τελική ευθεία της σεζόν με τα διαδοχικά ντέρμπι, επικεντρώνοντας στο πρώτο – χρονικά – της προσεχούς Κυριακής στο γήπεδο της Τούμπας κόντρα στον Ολυμπιακό (12/05, Stoiximan Super League, Play Offs, 5η Αγωνιστική, NOVASPORTS PRIME).

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο σχετικό βίντεο…

Keywords
Τυχαία Θέματα