Κέιν: Ξεπέρασε τον Ανρί και θέλει την κορυφή!

Τα 176 γκολ στην θητεία του στο αγγλικό πρωτάθλημα έφτασε ο Χάρι Κέιν με τα δύο που σκόραρε στο 5-0 της Τότεναμ επί της Έβερτον.

Έτσι ξεπέρασε τον Τιερί Ανρί στην σχετική λίστα, ο οποίος στην καριέρα του στην Premier League σημείωσε 175, ενώ στην πρώτη θέση του σχετικού πίνακα, βρίσκεται ο Αλαν Σίρερ

με 260 γκολ σε 441 συμμετοχές!

Αυτή την στιγμή βρίσκεται στην έκτη θέση, ένα γκολ πίσω από τον Φρανκ Λάμπαρντ και οκτώ από τον Σέρχιο Αγουέρο που είναι τέταρτος. Στην τρίτη θέση είναι ο Άντι Κόουλ με 187 και δεύτερος ο Γουέιν Ρούνεϊ με 208.

Στόχος του φυσικά η κορυφή, ενώ έπειτα το ματς και με τα Ζαχαρωτά και την άνετη επικράτηση αναφέρθηκε στο τι σημαίνει για αυτόν το ότι… προσπέρασε τον Ανρί στη λίστα των σκόρερ!

«Ο Ανρί ήταν ένας από τους καλύτερους στράικερ που έχουμε δει ποτέ στα γήπεδα και είναι μεγάλη τιμή για μένα, που τον ξεπέρασα στη λίστα των σκόρερ. Πάντα έχω την αυτοπεποίθηση πως αν μου δοθεί η ευκαιρία θα στείλω την μπάλα στα δίχτυα.

Προσπαθώ να έχω την μπάλα κάτω και δεν υπάρχει κανένα μυστικό, παρά μόνο σκληρή δουλειά στις προπονήσεις», τόνισε χαρακτηριστικά ο Κέιν.

Keywords
Τυχαία Θέματα