Κεχαγιάς: «Ο Ηρακλής θα πάρει σίγουρα άλλο ΑΦΜ και του χρόνου θα παίζει πολύ ψηλά»


Τη δική του δύσκολη μα περήφανη ποδοσφαιρική πραγματικότητα βιώνει φέτος ο Ηρακλής αγωνιζόμενος στο Γ’ Τοπικό ΕΠΣΜ. Μάλιστα μετά το … ρεπό της πρώτης αγωνιστικής την περασμένη Κυριακή έδωσε τον πρώτο του αγώνα επικρατώντας 6-0 του Κεραυνού Μονοπήγαδου. Ωστόσο τα πλέον ενδιαφέροντα ακολούθησαν χρονικά, καθώς μια μέρα ο τεχνικός της ομάδας, Μαργαρίτης Κεχαγιάς αποκάλυψε τα εξής: «Ο Ηρακλής θα πάρει σίγουρα άλλο ΑΦΜ
και του χρόνου θα παίζει πολύ ψηλά, εμείς κάνουμε μια προσπάθεια να στήσουμε μια ομάδα για να έχουμε υποδομές στα επόμενα χρόνια, όταν η μεγάλη ομάδα θα παίζει στις μεγάλες κατηγορίες.

Είδατε τι κόσμο έχει ο Ηρακλής, τρεις χιλιάδες φίλαθλοι σε αγώνα με το Μονοπήγαδο, τους είδαν οι πιτσιρικάδες μας και δεν ήξεραν τι να πουν. Τους προετοιμάσαμε πριν από την έναρξη του αγώνα και τους βοήθησαν οι μεγαλύτεροι σε ηλικία, ο Περόνε και ο Τάι, αλλά και οι υπόλοιποι, για να δείξουν το πρόσωπο που έπρεπε.

Όλα πήγαν καλά. Βάλαμε μέσα ένα παιδί 14 ετών σαν αλλαγή, αμούστακο, αλλά τι πρέπει να κάνουμε; Ο κορμός αυτής της ομάδας είναι πολλά νέα παιδιά και αποτελεί εμπειρία γι αυτούς η συμμετοχή τους στην ομάδα. Κάποτε ζητούσαν αυτόγραφα από τον Περόνε και τώρα είναι συμπαίκτες.

Ο Περόνε και οι άλλοι 4-5 έμπειροι είναι προπονητές εντός γηπέδου και βοηθάνε πολύ την ομάδα, όπως και στις προπονήσεις, δεν ξέρω εάν θα έρθουν κι άλλοι έμπειροι παίκτες, έχουμε προθεσμία μέχρι τέλος Οκτωβρίου, για να πάρουμε κι άλλους!»

Και συνέχισε: «Το Σάββατο 26 Οκτωβρίου παίζουμε στη Μηχανιώνα, τον αγώνα της πρώτης αγωνιστικής και τώρα θα παίξουμε στο γήπεδο του Μεγάλου Αλεξάνδρου, απέναντι από το Ποσειδώνιο, όπου αναμένεται πάλι να έχει χιλιάδες κόσμου στο πλευρό μας. Αυτός είναι ο Ηρακλής.

Το πανό που έβαλαν οι οπαδοί “Εάν μπορείτε ρίξτε μας” είναι καταπληκτικό, αλλά θα σας πώ ότι μετά το τέλος του αγώνα σε συζήτηση με κάποιους, μας είπαν “Παιδιά αυτοί είναι ικανοί να δημιουργήσουν και Δ΄τοπική κατηγορία ΕΠΣΜ, για να μας ρίξουν παρακάτω”.

Αυτά σκέφτεται ο κόσμος και την αδικία που έχει γίνει τόσα χρόνια. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε ψηλά το όνομα, σε όποια κατηγορία και εάν παίζει ο Ηρακλής».

Πηγή: Focus fm 103,6
Keywords
Τυχαία Θέματα