Καζεμίρο: «Θα λέω στα εγγόνια μου ότι έπαιξα με Κρόος και Μόντριτς!»

Ο 30χρονος Βραζιλιάνος μέσος μίλησε στο ESPN επαινώντας τους περισσότερους συμπαίκτες του, αλλά κυρίως τους συνεργάτες του στη μεσαία γραμμή. Τον Τόνι Κρόος και τον Λούκα Μόντριτς.
«Το να παίζω τόσα χρόνια στον μεγαλύτερο σύλλογο του κόσμου είναι προνόμιο και πιστεύω ότι θα καταλάβω τι έχτισα, μόνο όταν τελειώσει η καριέρα μου. Το να παίζεις δίπλα στον Λούκα Μόντριτς και τον Τόνι Κρόος είναι τιμή. Θα εκτιμήσω το γεγονός ότι έπαιξα μαζί τους τόσα χρόνια και θα πω στα

εγγόνια μου ότι είχα την ευκαιρία να παίξω με δύο λαμπρά αστερία του ποδοσφαίρου, δύο εξαιρετικούς παίκτες», είπε ο Καζεμίρο.

Ο Βινίσιους και ο Μπενζεμά ηγούνται της επίθεσης της Ρεάλ Μαδρίτης αυτή τη σεζόν και ο Καζεμίρο θέλησε να τους επαινέσει επίσης.
«Μπορώ να πω ότι ο Βινίσιους διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του, είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για αυτόν και είναι ακόμα νέος, οπότε έχει περιθώρια βελτίωσης. Σχετικά με τον Μπενζεμά, είναι τιμή μου να παίζω μαζί του και τον υποστηρίζω πραγματικά ώστε να κερδίσει τη «Χρυσή Μπάλα» αυτή τη σεζόν».

Ο Καζεμίρο ρωτήθηκε για τις διαφορές μεταξύ Ζινεντίν Ζιντάν και Κάρλο Αντσελότι. «Κάθε προπονητής έχει τον δικό του τρόπο δουλειάς και ευτυχώς προσαρμοζόμαστε καλά στο στυλ του Κάρλο Αντσελότι, όπως κάναμε με τον Ζιντάν για πολλά χρόνια. Θα ήθελα να τονίσω ένα πράγμα για τον Αντσελότι. Είναι 62 ετών και έχει περάσει περισσότερα από 40 χρόνια στο ποδόσφαιρο, έχει κατακτήσει τα πάντα και εξακολουθεί να έχει μια απίστευτη αποφασιστικότητα να κερδίζει και να μας διδάξει με την εμπειρία του».

Keywords
Τυχαία Θέματα