Κάτσε: "Οι συμπαίκτες μου είναι ήρωες" (video)

Ο Εργκούς Κάτσε μίλησε στο novasports.gr και τον Νίκο Τζουάννη για τις κρίσιμες στιγμές που βιώνει ο Παναθηναϊκός και το κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια του Τριφυλλιού μετά τη διήμερη απεργία των ποδοσφαιριστών.

"Όταν είσαι ποδοσφαιριστής και δεν πληρώνεσαι, είναι πολύ δύσκολο. Και αυτό γιατί μετά δημιουργούνται προβλήματα. Δεν σκέφτεσαι
μόνο το ποδόσφαιρο. Σκέφτεσαι: "Τι θα γίνει; Θα μας δώσουν τα χρήματα; Έχουμε να πληρωθούμε πολύ καιρό". Αυτό δεν είναι καλό. Όμως βλέπω στην ομάδα, ότι όλοι οι παίκτες που έχουν μείνει, δίνουν το 100% και είναι επαγγελματίες. Κάποιοι άλλοι θα μπορούσαν να έχουν φύγει", είπε αρχικά ο Κάτσε και πρόσθεσε: "Για μένα είναι ήρωες, γιατί έχουν να πληρωθούν πολλούς μήνες. Τους δίνω συγχαρητήρια, γιατί δεν το έχω ζήσει αυτό και το βιώνω καθημερινά με τα παιδιά. Είναι ήρωες για μένα, γιατί είναι ακόμα εδώ και δίνουν το 100% στις προπονήσεις και τους αγώνες".

Ο διεθνής Αλβανός μέσος του Παναθηναϊκού, σχολίασε ακόμα τη σημαντική εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, αναφέρθηκε στο ποδοσφαιρικό του μέλλον και στα πρόσφατα γεγονότα στον ΠΑΟΚ, ενώ εξέφρασε την επιθυμία επιστροφής στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα.

Στο αποκλειστικό βίντεο του novasports.gr, έχετε τη δυνατότητα να δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Εργκούς Κάτσε.
Keywords
Τυχαία Θέματα