Καθηγητής: Λίγα πράγματα για σήμερα

Δεν τα πήγε και άσχημα η ερευνητική ομάδα του Καθηγητή το προηγούμενο τριήμερο, ωστόσο, ο ίδιος δεν έμεινε ικανοποιημένος από τον τελικό απολογισμό (ένα ταμείο την Παρασκευή και συνολικά 4 στα 6 ματς).

Για τον Προφεσόρ τέσσερα στα έξι παιχνίδια ισοδυναμεί με αποτυχία, κάτι που ομολόγησε στους συνεργάτες του νωρίς το πρωί λίγο πριν ξεκινήσει η σύσκεψη στο μέγαρο της οδού Αχαρνών.

ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ

Το πρόγραμμα του κουπονιού είναι της πλάκας, που σημαίνει ότι είναι προτιμότερο να πάτε να πιείτε

έναν καφέ με φίλους σας, ή έστω για μπάνιο σε καμιά παραλία.

Μια πρόχειρη ματιά που έριξε ο Καθηγητής, ήταν αρκετή για να τεκμηριώσει την άποψη του, ενώ την ίδια γνώμη είχε και ο διευθυντής σπουδών του κέντρου αναλύσεων, Δρ Τιμολέων Καραμπαστούνης.

Ο τελευταίος, σοβαρός και μετρημένος (όπως πάντα),τόνισε ότι αύριο ίσως υπάρχουν καλύτερες προοπτικές, καθώς το πρόγραμμα περιλαμβάνει σημαντικές αναμετρήσεις για τα προκριματικά του champions league.

Παρόλα αυτά, επειδή πάντα υπάρχουν αναγνώστες που θέλουν να διαβάζουν προβλέψεις καθημερινά, ο Αξεπέραστος ζήτησε από την εκτελεστική επιτροπή να βάλει τα δυνατά της και να προτείνει έστω μια 2αδα από το σημερινό κουπόνι :

“Δεν μπορείτε να μη δώσετε τίποτα στον κόσμο που μας διαβάζει. Αν δεν είστε ικανοί και γι΄αυτό, τότε τραβάτε να ανοίξτε ένα μπακάλικο, ή μια καντίνα”

Οι ερευνητές ταρακουνήθηκαν από τα λόγια του αφεντικού και ύστερα από νέα έρευνα που έκαναν ,κατάφεραν και βρήκαν όχι δυο, αλλά τέσσερα παιχνίδια, τα οποία παρέδωσαν στην γραμματέα του Καθηγητή Ευρυδίκη Χατζηαβάτη – Καραφωτιά.

ΠΑΡΤΕ ΜΟΛΥΒΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ

Λογική 2αδα

ΒΙΣΛΑ ΠΛΟΚ – ΡΑΝΤΟΜΙΑΚ : 1 DNB ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ – ΟΝΤΕΝΣΕ : X ΗΜΙΧΡΟΝΟ

2ΑΔΑ με Γκολ

ΒΑΣΤΕΡΑΣ – ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ : Goal – Goal
ΤΟΡΠΕΝΤΟ ΚΟΥΤΑΙΣΙ – ΤΕΛΑΒΙ : Οver 2,5

Keywords
Τυχαία Θέματα