Καθηγητής: Κουπόνι γρίφος

Καθηγητής: Κουπόνι γρίφοςtnalΠαρ, 12/11/2020 - 12:16

Μπαρμπαδάκια καλημέρα

Πολύ δύσκολο είναι το πρόγραμμα του κουπονιού για το σαββατοκύριακου, καθώς περιλαμβάνει αρκετές αμφίρροπες αναμετρήσεις.

Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξε η ερευνητική ομάδα του Καθηγητή, ύστερα από τη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε νωρίς το πρωί στο μέγαρο της οδού Αχαρνών, με αυστηρά μέτρα προστασίας όπως πάντα (μάσκες, αντισηπτικά, θερμομέτρηση κλπ).

Σε αυτή συμμετείχαν όπως πάντα επιστήμονες ερευνητές, αλλά και άνθρωποι των γραμμάτων της τέχνης, του πολιτισμού από

την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις τους προκειμένου να αποκρυπτογραφήσουν αρκετούς από τους αγώνες του προγράμματος.

Ύστερα από το τέλος της συνεδρίασης ο Καθηγητής σε ομιλία του στο αμφιθέατρο της σχολής, ευχαρίστησε όσους συμμετείχαν στις εργασίες του συνεδρίου και στη συνέχεια ανακοίνωσε τις τελικές προτάσεις, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν τρία παρολί.

Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε ψηφοφορία και οι επιλογές πήραν την έγκριση της ολομέλειας (με ψήφους 221 υπέρ 191 κατά και 45 λευκά).

Πιο αναλυτικά οι κύριες προβλέψεις για το προσεχές τριήμερο είναι οι εξής : 

ΠΑΡΤΕ ΜΟΛΥΒΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ

2ΑΔΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 

ΛΙΝΤΣ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ : OVER 2,5
ΣΑΣΟΥΌΛΟ - ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ : OVER 2, 5

2ΑΔΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ - ΚΥΡΙΑΚΗΣ 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΓΙΑΝΝΙΝΑ : 1
ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ : GOAL- GOAL

2AΔΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΛΑΜΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : 2 
ΒΟΛΟΣ- ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ : 2- 3 GOAL

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο Καθηγητής Off Off gargirog Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ Πολύ δύσκολο είναι το πρόγραμμα του κουπονιού για το σαββατοκύριακου, καθώς περιλαμβάνει αρκετές αμφίρροπες αναμετρήσεις. Article publish on Παρ, 12/11/2020 - 12:16 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα