Καθάρισε στο δεύτερο μέρος ο Λεβαδειακός (video)

Με τον Μαρκόβσκι να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με τον Λεβαδειακό και τον Γιακουμάκη να προσθέτει ακόμα ένα οι Βοιωτοί επικράτησαν με 2-0 του ΑΟΚ.

Στην όγδοη θέση και τους 24 βαθμούς ανέβηκε ο Λεβαδειακός, από την άλλη πλευρά τα πράγματα δυσκόλεψαν ακόμα περισσότερο αφού παρέμειναν στην προτελευταία θέση με 14 πόντους.

Τα πλάνα των δύο προπονητών...

Με σύστημα 4-2-3-1, η ομάδα του Ανιγκό. Τερματοφύλακας ο Επασί. Στην άμυνα δεξιά ο Τσαμπούρης,
αριστερά ο Ντιόγκο και στο κέντρο οι Αντιλεχού και Λεονάρντο. Αμυντικά χαφ οι Μητρόπουλος και Νιασέ. Στον άξονα ο Σουμπίνιο, δεξιά του ο Γιακουμάκης και αριστερά του ο Γιουσούφ. Μοναδικός προωθημένος των γηπεδούχων ο Μαρκόβσκι.

Με σύστημα 4-2-3-1, η ομάδα του Μαντζουράκη. Στο τέρμα ο Γιαννακόπουλος. Στην άμυνα δεξιά ο Σπίνουλας, αριστερά ο Αναστασίου και στο κέντρο οι Γρομητσάρης και Ιωάννου. Στα χαφ οι Σιόντης και Μπαλάφας. Στον άξονα ο Ρόλε, δεξί εξτρέμ ο Γεωργίου και αριστερό εξτρέμ ο Επστάιν. Στην επίθεση ο Τουράμ.

Καλύτερος ο Λεβαδειακός, του έλλειψε το γκολ…

Το πρώτο τέταρτο του ματς ήταν αρκετά μέτριο με τις δυο ομάδες να μην μπορούν να δημιουργήσουν κινδύνους μπροστά στις δυο εστίες.

Στο 18’ όμως ήρθε μια τεράστια στιγμή για τον Λεβαδειακό ο Γιουσούφ δεν έπιασε σωστά το σουτ με αποτέλεσμα να βγει ασίστ στον Γιακουμάκη μέσα στην περιοχή, ο οποίος γύρισε την μπάλα παράλληλα, ο Μητρόπουλος βρέθηκε στην πορεία της μπάλας στέλνοντας της προς την εστία, αλλά ο Σπίνουλας έδιωξε σωτήρια πάνω στην γραμμή.

Επόμενη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους ήρθε στο 34’. Ο Μητρόπουλος βρήκε λίγο χώρο έξω από την περιοχή της Κέρκυρας, έπιασε το σουτ αλλά ο Γιαννακόπουλος μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια, χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα.

Στο 36’ ο Γιουσούφ βρέθηκε στην αριστερή πλευρά, προσπάθησε να βγάλει την σέντρα , αλλά αυτή έγινε σέντρα-σουτ φεύγοντας λίγο πάνω από τα δοκάρια του Γιαννακόπουλου, που έδειξε να αιφνιδιάζεται.

Καθάρισαν Μαρκόβσκι και Γιακουμάκης...

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους η Κέρκυρα απείλησε, με τον Επστάιν να βρίσκει λίγο ελεύθερο χώρο αλλά το σουτ του έφυγε ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Επασί.

Στο 49’ ήρθε το γκολ για τους γηπεδούχους όταν Ο Μαρκόβσκι με κεφαλά ύστερα από σέντρα του Τσαμπούρη, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γιαννακόπουλου γράφοντας το 1-0 για την ομάδα του.

Στο 56' ο Γεωργίου έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή του Λεβαδειακού, ο Επασί μπλόκαρε την μπάλα χωρίς να δυσκολευτεί.

Στο 66’ ο Γιακουμάκης διπλασίασε τα τέρματα για τους Βοιωτούς, όταν μπήκε στην περιοχή μετά από λάθος υπολογισμό της μπάλας από τον Αντέτζο και πλάσαρε εύστοχα τον Γιαννακόπουλο γράφοντας το 2-0 και απλοποίησε τα πράγματα για την ομάδα του.

Στο 84' Ο Τσαμπούρης έβγαλε ωραία τον Γιακουμάκη απέναντι από τον Γιαννακόπουλο, αλλά ο πορτιέρο της Κέρκυρας αποσόβησε το γκολ.

Στο 90' ο Λεονάρντο έκανε ωραία προσπάθεια, έπιασε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στο 90+3 Ο Παμλίδης μπήκε στη μεγάλη περιοχή, πλάσαρε, μόλις άουτ η μπάλα. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του ματς.

Ο Διαιτητής: Σταύρος Μάνταλος
Οι Βοηθοί: Αιχάν Χούσκογλου , Ανδρέας Φωτόπουλος και 4ος Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου
Γκολ: 49' Μαρκόφσκι, 66' Γιακουμάκης
Κάρτες: Ρόλε, Μπαλάφας
Λεβαδειακός (Ζοσέ Ανιγκό): Επασί, Αντιλέχου, Λεονάρντο, Σουμπίνιο(60' Μπελγκαζουανί), Ντιόγκο, Μαρκόβσκι, Νιασέ, Γιουσούφ(90+1 Ομπιόρα), Γιακουμάκης, Μητρόπουλος, Τσαμπούρης.
ΑΟΚ (Γιάννης Μαντζουράκης): Γιαννακόπουλος, Γεωργίου, Τουράμ, Σπίνουλας, Αναστασίου, Σίοντης(80' Αρτυματάς), Ρόλε, Ιωάννου(58' Αντέτζο), Μπαλάφας, Επστάιν(70' Παμλίδης), Γρομητσάρης.
Keywords
Τυχαία Θέματα